Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Folie Auto

DETAIL PROTEKT CARS SRL va ofer servciul de infoliere auto indiferent de marca masinii dumneavoastra. Folia auto este doar marca LLumar. LLumar vine in Romania cu mai multe game de folii auto:
GAMA AT de la 300 lei * - este o folie colorata in profunzime, pe nuanta de gri petrol si vine pe transparentele: 7%, 15%, 38% si 53%.
GAMA ATR de la 450 lei * - este o folie ce are in componenta ei un strat de metal, de aceea respingerea energiei solare este foarte mare. Razele UV sunt renspinse 99%. Nuanta acestei game de folii auto este pe un fumuriu, usor spre cenusiu. Transparentele importate in Romania sunt: 5%, 15%, 21%, 38% si 54%.
GAMA LATI de la 700 lei * - este o folie superioara LLumar. Indiferent de transparenta acestei game de folie, respingerea totala a energiei solare este foarte mare. Folia are un strat antizgariere foarte performant, ceea ce face ca garantia acestei folii sa fie de 12 ani. Transparentele ei sunt: 5%, 18%, 38% si 55%.
GAMA AIR de la 300 lei ( laterale fata ) si 400 lei ( parbriz ).
Suntem un atelier omologat RAR, se poate verifica si pe site-ul lor. DETAIL PROTEKT CARS SRL, se mandreste cu faptul ca am reusit sa ducem acesta afacare la un nivel superior pe Bucuresti, de aceea suntem parteneri premium ai LLumar Romania.
Mai multe detalii gasiti accesand site-ul nostru www.caraprotekt.ro sau contactandu-ne la adresa de e-mail: office@caraprotekt.ro ori la numarul de telefon: 0721.683865


* preturile sunt doar pentru laterale spate si luneta masinii dumneavoastra
Pret: 300 RON
Galerie foto Folie Auto
Folie Auto

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: DETAIL PROTEKT CARS SRL
Adresa: Dumbrava Noua 28
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Cristian Popa
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici