Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Transformatoare de distributie izolate in ulei

Transformatoare de distributie izolate in ulei
Cu puteri cuprinse intre 5KVA – 40 MVA
Acest tip de transformatoare pot fi cu constructie etansa sau cu conservator cu racire prin circulatia naturala a uleiului si a aerului .
Transformatoarele sunt proiectate si testate in conformitate cu standardele interne si internationale corespunzatoare: STAS 440-90, STAS 1703-80, STAS 5680-81, STAS 10381-76, STAS 839/18-90, IEC 76, IEC-354, SRNE 3-3.
Transformatoarele sunt proiectate pentru un regim de functionare continuu la tensiuene si frecventa nominala, in conditiile de temperature si altitudine stabilite de standarde sau la cererea clientului.
Reglajul de tensiune se face pe partea de inalta tensiune cu ajutorul unui comutatot de ploturi reglaj realizat cand transformatorul este deconectat de la retea.
Miezul magnetic este fabricat din tabla silicioasa laminata la rece cu piederi specifice reduse. Tolele sunt izolate pe ambele parti cu un material izolant, rezistent la actiune uleiului si a temperaturilor inalte .
Infasurarile transformatorului sunt proiectate in asa fel incat sa nu fie afectate de solicitarile mecanice, termice sau electrice, Infasurarile transformatorului au forma cilindrica si sunt montate concentric pe coloanele miezului. Infasurarile sunt executate din conductoare de cupru sau aluminiu.
Cuvele sunt executate fie cu pereti ondulati fie echipate cu radiatoare de racire si sunt din tabla de otel. Protectia impotriva coroziuni se face prin vopsire, dupa ce cuva a fost curatata si sablata.
Trecerile izolante sunt din din portelan montate pe capac.
Uleiul din transformatore este mineral in conformitate cu IEC-296 SHELL DIALA–D.Transformatoare de distributie izolate in rasina
Transformatoarele de distrubutie cu izolatie in rasina au un grad de fiabilitate crescut fata de transformatorele cu izolatie in ulei. Datorita faptului ca au dimensiuni reduse si prezinta rezistenta la umiditate si mediu poluant aceste masini electrice pot fi instalate in conditii speciale.
Transformatoarele sunt proiectate si testate in conformitate cu standardele interne si internationale corespunzatoare : CEI 14-4, 14-8, IEC/EN 60076-11, CENELEC HD 538.1.
Transformatoerle cu izolatie in rasina epoxidica au un nivel de zgomot scazut , rezistenta la saupratensiuni si solicitari electrodinamice cauzate de scurtcircuit, nu prezinta descarcari partiale. Ventilatia fortata le poate mari capacitatea de functionare si pot functiona in intervale de temperature mari.
Miezul magnetic este fabricat din lamele de otel silicios cu cristale orientate magnetic pentru a obtine piederi specifice reduse si nivel de zgomot redus.
Infasurarile de MT si jt pot fi din aluminiu sau cupru impregnate cu rasina epoxidica conform clasei de izolatie F.
La livrare transformatorele di distributie cu izolatie in rasina sunt dotate cu urmatoare accesori: placuta de identificare , roti bidirectionale , cleme de punere la pamant , urechi de ridicare , urechi de tranctiune , termorezisntente PT 100 pe infasurari.
Motoare electrice trifazate, cu rotorul in scurtcircuit si rotorul bobinat cu puteri cuprinse intre 4 kW – 400 kW, turatii 750,1000,1500,3000 rot/min si tensiuni 400 v si 6 Kv.
REPARATII MOTOARE SI TRANSFORMATOARE ELECTRICE
Galerie foto Transformatoare de distributie izolate in ulei
Transformatoare de distributie izolate in ulei

Produse Motoare, Generatoare Si Transformatoare Electrice


Transformatoare trifazate in ulei
1. Transformatoare trifazate in ulei cu conservator cu pierderi normale SC EUROTRAFO SRL CRAIOVA...
Transformatoare trifazate in ulei etanse
Transformatoare trifazate in ulei etanse cu pierderi normale SC EUROTRAFO SRL CRAIOVA distri...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: EUROTRAFO SRL
Adresa: Str. Fagaras, Nr.2, Bl. F 27, Ap.7
Oras: Craiova
Judet: Dolj
Persoana de contact: Cristofir Cristian
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici