Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Cupa malaxor pentru utilaje de constructii

Cupa malaxor pentru utilaje de constructii

Cupa malaxor pentru beton a fost gandita pentru a ­ instalata atat pe utilaje de constructii precum (excavatoare, incarcatoare frontale) cat sip e alte tipuri de utilaje precum stivuitoare, tractoare, telehandlere etc. , in locul cupei standard deja existente pe utilaje.

Rolul cupei malaxor este acela de a pregati betonul utilizand un utilaj de constructii existent in santier, acolo unde este necesara o cantitate speci­ca de beton in cel mai scurt timp.

 

Avantajul pregatirii betonului pe loc, direct acolo unde este necesar este acela ca se pot pregati sarje de beton in cantitatea si calitatea dorita fara a pierde timp sau material.

Pregatirea betonului se face printr-un proces de amestecare fortata datorita elementului de mixare cu arhitectura cross-mix.

Sistemul de amestecare este pus in miscare de un hidromotor actionat de hidraulica existenta pe utilajul pe care este montata. 

Constructia cupei malaxor permite umplerea acesteia cu agregate direct  din gramada cu ajutorul utilajului pe care este montata. Amestecarea fortata este initiata de elementul de mixare ( melc inversat) actionat de un hidromotor alimentat de la hidraulica utilajului. Pentru golirea betonului este utilizat un cilindru hidraulic ce deschide si inchide trapa de golire situate in partea inferioara a cupei. Trapa de golire poate si actionata si manual prin intermediul unei manete. Deschiderea trapei poate ­ comandata si din cabina prin intermediul unei electrovalve ce actioneaza asupra circuitului hidraulic de pe cupa malaxor. Se recomanda la instalarea cupei malaxor  pe utilaj sa se monteze si un sistem de cuplare rapida in vederea ususrarii operatiunilor de schim -bare a atasamentelor.

Galerie foto Cupa malaxor pentru utilaje de constructii
Cupa malaxor pentru utilaje de constructii

Produse Cupe pentru tractoare


Cupe granit
Cupe granit Compania noastra va ofera gama completa de cupe de excavare cat si cupe speciale. &...
Cupe speciale piatra
Cupe speciale piatra  Compania noastra va ofera gama completa de cupe de excavare cat si cu...
Cupa materiale usoare, seminte, cereale etc
Cupa materiale usoare, seminte, cereale etc Aceste echipamente devin foarte utile atunci câ...
Graifer Forestier
Graifer Forestier  Graifer forestier pentru busteni, montare pe incarcator frontal, buldoex...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: LGK equipment
Adresa: Blv. Saturn, nr. 34, Brasov
Oras: Brasov
Judet: Brasov
Persoana de contact: Gabora Laurentiu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici