Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Si muntii au ecou

Autor(i): Khaled Hosseini
Nr. pagini: 416
Format: 11 X 19 cm
Anul apariţiei: 2013
ISBN: 978-973-748-802-2

O poveste spusă de-a lungul mai multor generaţii care gravitează nu doar în jurul părinţilor şi copiilor, dar şi a fraţilor şi surorilor, a verilor şi a tuturor celor ce au grijă de ceilalţi, ŞI MUNŢII AU ECOU explorează nenumăratele feluri în care membrii familiei iubesc, jignesc, respectă, înşală, surprind şi se sacrifică unii pentru ceilalţi, atunci când contează cel mai mult. Urmărind diversele personaje şi ramificaţiile vieţilor acestora, alegerile şi iubirile fiecăruia, de-a lungul mai multor generaţii, peste tot în lume – de la Kabul la Paris, de la San Francisco până în Insula Tinos din Grecia – povestea se extinde gradual, devenind din ce în ce mai emoţionantă, mai complexă şi mai puternică cu fiecare pagină parcursă.

ŞI MUNŢII AU ECOU este un roman incitant şi provocator, demonstrându-ne modul în care autorul înţelege în profunzime legăturile şi acţiunile care ne definesc şi ne modelează vieţile şi, în final, ce înseamnă să fii om.

Khaled Hosseini este unul dintre cei mai citiţi şi iubiţi scriitori din lume, cu vânzări de peste 39 milioane de cărţi la nivel mondial. Cele două romane publicate anterior – Vânătorii de zmeie şi Splendida cetate a celor o mie de sori – au fost traduse în 57 de limbi şi publicate în 70 de ţări. În 2006, a fost numit Ambasador al Bunăvoinţei din partea UNHCR, Agenţia ONU pentru Refugiaţi. De asemenea este fondatorul Fundaţiei Khaled Hosseini.
Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-urile:
www.khaledhosseini.com şi www.khaledhosseinifoundation.org
Pret: 35,00 RON
Galerie foto Si muntii au ecou
Si muntii au ecou

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Editura NICULESCU
Adresa: Bd. Regiei nr. 6D, 060204, Bucuresti
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Editura Niculescu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici