Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Electrice » Accesorii electrice » imprimanta portabila bmp

 

Imprimanta Portabila BMP21 Plus

Imprimanta portabila, conceputa special pentru mediul industrial, poate inscriptiona prin transfer termic o gama larga de etichete pentru cabluri, conductoare, cabluri de fibra optica, blocuri terminale, patch panel-uri, suprafete rugoase si texturate.

Dotata cu un ecran LCD iluminat, cu dispozitiv de taiere (cu retinere) a etichetelor, cu o baza de date de peste 100 de simboluri (de uz general, din domeniul electric si voce/date), cu posibilitatea tiparirii in format de coduri de bare, aceasta imprimanta reprezinta solutia de etichetare menita sa creasca productivitatea si siguranta la locul de munca.

Tipurile de etichete ce pot fi tiparite cu aceasta imprimanta sunt cele de de tip Self-laminating (vinil), tuburi termocontractibile (PermaSleeve), Nylon Cloth (se rasucesc in jurul conductoarelor), din vinil pentru exterior (cu o durabilitate garantata de peste 5 ani), din poliester (albe sau transparente).

Tot din gama Brady va mai putem oferi si alte imprimante mult mai avansate, care se pot conecta la PC si beneficiaza de tehnologii avansate de comunicatie (Bluetooth, Wireless, LAN).
Galerie foto Imprimanta Portabila BMP21 Plus
Imprimanta Portabila BMP21 Plus

Produse Accesorii electrice


Cleme sir
Firma noastra va ofera din stoc o gama larga de cleme sir, gama ce cuprinde mai multe modele, fu...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: ROMINTERFACE IMPEX SRL
Adresa: Str. Ghe. Dem Teodorescu, Nr. 30A, Sector 3, Bucuresti
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Stefan Velniceru
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici