Cautare avansata

Vopsitorie auto ieftina

Vopsitorie auto ieftina

CSD Autoprim cu sediul in Tunari va ofera reduceri considerabile la pretului de vopsitorie. Discounturile sunt de 15-30% in raport de numarul pieselor revopsite, discountul maxim fiind pentru revopsirea integrala.

Cu noi veti castiga si daca decontarea reparatiei se va face catre o societate de asigurari, deoarece va acordam un bonus pe care aveti dreptul sa-l utilizati pentru orice lucrare in service-ul nostru in timp de 6 luni.

Preturile promotionale sunt valabile pana la 01.09.2013. Pretul pe piesa revopsita porneste de la 200 lei.

Oferta  vizeaza intreaga gama de autoturisme pentru care suntem autorizati RAR de a efectua reparatii de tinichigerie vopsitorie: Ford, Renault, Daewoo, Skoda, Chevrolet, Opel, Peugeot, VW, Audi, Seat, Dacia, Nissan, Hyundai, Citroen, Fiat, Mercedes, BMW. Toate preturile se vor determina in functie de suprafata pieselor vopsite. 

Preturile includ: manopera de pregatire si vopsire a autoturismului in cabina de vopsit, precum si valoarea tuturor materialelor necesare.

In preturi nu sunt incluse: cval pieselor schimbate, manopera pentru reparatiile de tinichigerie, eventuala diferenta de pret pentru pigmentii speciali, surplusul de materiale pentru autovehiculele de lux.

Termenele de programare se situeaza intre 2-7 zile de la data primirii autovehicului sau a ultimei piese de inlocuit.

Plata prestatiilor se face: 50% la deschiderea comenzii si 50% la eliberarea autoturismului.

Puteti sa oferiti la randul DVS acest avantaj rudelor, prietenilor, colegilor, vecinilor, etc care nu au intrat in posesia acestei OFERTE.

Detalii furnizor

CSD AUTOPRIM GRUP SRL
Regiune: None (Ilfov)
Tip companie: Distribuitor , En-Gros , En-Detail , Prestari servicii , Intermediar , Importator
Numar total produse: 8
Domenii de activitate:
Verificari, omologari auto , Uleiuri Si Combustibili Auto , Service moto , Scule auto , Reparatii auto , Radiatoare auto , Piese autoutilitare , Parbrize auto , Jante auto , Intretinere Auto , Huse si tapiterii auto , Faruri si stopuri , Diverse piese auto , Customizare auto , Camioane noi , Autoutilitare noi , Asigurari auto , Antigel auto , Alarme auto , Accesorii autoutilitare


Alte comunicate CSD AUTOPRIM GRUP SRL

Propunere colaborare
Societarea CSD AUTOPRIM GRUP SRL, cu sediul in Tunari,  are ca obiect principal de activitat...
Comision pentru colaboratori part time