Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Electronice & IT » Electronice » afisaj digital

 

Afisaj digital de la Samsung

  Afisaj digital de la Samsung

 Oricare ar fi necesitatile tale, suntem siguri ca exista un monitor Samsung LFD care le va acoperi. Software-ul si hardware-ul proprietar sunt concepute pentru a oferi solutiile de care ai nevoie si chiar mai mult decat atat.

Solutia integrata - ecranele Samsung thin client

Ecranele Samsung SyncMaster TC190 thin client (19") si TC240 (24") ofera o baza ideala pentru procesari de date ulterioare. Modelele au hardware-ul thin client construit chiar in ecran si sunt astfel o alternativa deosebita de economie de spatiu la solutiile traditionale thin-client.

Datorita consumului de energie semnificativ mai mic in comparatie cu PC-urile traditionale, o infrastructura thin client salveaza nu numai mediul, dar si bugetul. In plus, thin client asigura o infrastructura bazata pe server, datorita unei securitati mult mai mari impotriva atacurilor externe, cum sunt aplicatiile instalate numai la nivel central pe server (e) - si nu in fiecare post de lucru.

Monitoarele Samsung LFD

Concepute pentru versatilitate, monitoarele Samsung LFD ofera o gama versatila de functii si caracteristici care sa le permita sa functioneze perfect, oriunde: interior, exterior, stand-alone sau intr-un video wall. Ele sunt create pentru a va permite sa alegeti cum, unde si ce doriti sa afisati.

LED LFD, evolutia ecranelor de afisaj digital

 

Seria de monitoare Samsung EX(n) LED LFD reprezinta evolutia ecranelor digitale. Caracteristicile lor unice eco-friendly le permit sa utilizeze cu 30% mai putina energie decat modelele anterioare, economisind bani si protejand mediul inconjurator. Ultra-subtiri, ultra-usoare, cu imagini Full HD si conectivitate imbunatatita si de convergenta, ele iti permit sa creezi un ecran profesional, care este proiectat pentru a satisface cu stil nevoile tale.

Sunt cele mai subtiri ecrane LED LFD din lume. Stilul lor ultra-slim atrage instant ochiul catre ecran. PC-ul incorporat elimina necesitatea de a achizitiona PC-uri suplimentare, ofera performante premium, cu o calitate Full HD a imaginii si o eficienta energetica eco-friendly pe toata durata vietii lor, reducand costurile de operare si consolidandu-ti afacerea.

Galerie foto Afisaj digital de la Samsung
Afisaj digital de la Samsung

Produse Electronice


HSIA - Internet profesional de mare viteza
HSIA - Internet profesional de mare viteza HSIA nu mai este un lux atunci cand esti cazat la hot...
Sisteme interactive de televiziune
Sisteme interactive de televiziune Solutie completa de IPTV hotelier de la NetUP   O solu...
ETVi - IPTV de la iBAHN
Tehnologie Cu o expertiza tehnologica dovedita, ETVi pregateste hotelurile pentru revolutia digi...
Solutii de conectivitate TeleAdapt - Solutii fara cablu
TA-6900 | DeskPoint   Care este facilitatea numarul unu la care oaspetii se asteapta? In...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: ARVO GROUP
Adresa: Str.Recreerii nr 7 sector 2
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Adrian Voinu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici