ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » Biocasa » Vanzare

Biocasa

 

Produse Biocasa


Este un furnir special, transparent, rezistent la caldura, filtreaza lumina in culori deosebite conferind incaperilor o atmosfera de vis. Diferitele esente de lemn, prin textura fibrei, prin jocul de culori si umbre dau o nota aparte veiozelor, facandu-le unice.

Mobilier baie colectia Bohème Compozitie Bohème 5 Rafinament in lemn masiv, imbina in armonie silul antic cu cel modern. Dimensiuni: Inaltime 80 cm, Lungime 180 cm, Latime 59 cm. Mobilier complet + 2 lavoare + 2 oglinzi + marmura galbena egipteana + corp suspendat + 2 lampi.

Un covor deosebit pentru decoratiuni de inalta clasa. Piele naturala de vitel si blana, intr-un joc de culori calde ce confera personalitate caminului dumneavoastra.

Rafinament in blana naturala, covorul Patckwork se asterne la picioarele dumneavoastra.

Rame de paturi ortopedice cu doage din lemn statificat de fag.Fabricate in Italia, imbina armonios eleganta cu rezistenta.Preturi deosebite, de producator.Oferta se adreseaza cumparatorilor en-gros, importatori, magazine, etc.

Pasiti cu noi in lumea tehnologiei de ultima ora, lumea lemnului flexibil! Acum puteti folosi lemnul pentru  finisaje deosebite, chiar pe suprafete curbe, concave sau convexe, pentru aplicatii in care pana acum folosirea lemnului era imposibila, datorita rigiditatii sale care provoca rupturi...

Nou!!! Doriti un salon, un birou, o biblioteca, un bar cu peretii in lemn natural de palisandru, cires, nuc, ebony, wenge, zebrano? V-ati saturat de imitatiile de lemn autocolante? De lambriurile care necesita mult timp pentru aplicare si mult mai multi bani? Noi va oferim ocazia de a va trans...

7 produse - afisare de la 1 la 7 produse din totalul de 7


© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 5332 vizualizari