ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » RUAL SERVICES

RUAL SERVICES

RUAL SERVICES


Despre noi

 

  DEZINSECTIE * DERATIZARE * DEZINFECTIE

        Firma noastra va ofera servicii de dezinsectie, dezinsectie jilava, dezinsectie ilfov, dezinsectie bucuresti, deratizare, deratizare jilava, deratizare ilfov, deratizare bucuresti, dezinfectie, dezinfectie jilava, dezinfectie ilfov, dezinfectie bucuresti, operatiuni de preventie, tratamente fitosanitare.

        Suntem angajati in satisfacerea celor mai exigente nevoi ale clientilor nostri prin servicii de calitate. Oferim transparenta deplina in activitatea pe care o desfasuram  intr-un cadru strict reglementat, in concordanta cu cerintele de mediu, de sanatate si de securitate in munca.                     

         Actionam intotdeauna in functie de un plan bine stabilit si in urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntati sau a necesitatilor pe care le aveti.

         Detinem toate avizele si autorizatiile, solicitate de autoritatile competente, necesare pentru prestarea operatiunilor DDD in concordanta cu toate normele si reglementarile in vigoare

         Personal cu experienta si competente profesionale dobandite, calificat de catre institutii avizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

         Folosim cele mai eficiente materiale si substante pentru operatiuni DDD(insecticide, rodenticide, dezinfectanti, dizolvanti biologici, capcane adezive), produse de companii internationale care se bazeaza pe studii, cercetari și tehnologii de ultima generatie, precum Bayer (Germania),Colkim (Italia).

Toate produsele folosite se regasesc inscrise in Registrul National al Produselor Biocide

         Avem in dotare toata gama de aparatura si echipament tehnologic, necesara executarii oricarui tip de operatiune DDD. Detinem generatoare de ceata calda si rece, atomizoare, pompe, pulverizatoare, etc.

        Evaluarea costurilor se face in functie de marimea si configuratia spatiilor, de gradul de infectare si natura daunatorilor.

        In functie de tratamentul aplicat si de particularitatile invaziei, va oferim garantie in conformitate cu specificatiile substantelor folosite.


Cele mai noi produse adaugate de RUAL SERVICES


Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie
Servicii de dezinsectie, dezinsectie jilava, dezinsectie ilfov, dezinsectie bucuresti, deratizare...

Date de contact
Nume companie: RUAL SERVICES
Adresa: Str. Verii, nr. 12
Oras: Jilava
Judet: Ilfov
Persoana de contact: Ion Radu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 1412 vizualizari