ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » ECOAPASOL SRL » Vanzare

ECOAPASOL SRL

 

Produse ECOAPASOL SRL


Informatie:Statie de epurare levigat pentru depozite ecologice, cu sistem de microfiltrare, ultrafiltrare si trepte de osmoza inversa. Rezulta apa la NTPA 001.

Informatii:Instalatii fotovoltaice pe acoperisurile halelor de productie, a halelor de crestere animale sau a blocurilor de locuit, de la 100 kWp in sus. Panouri conform normei EN, invertoare de calitate made in Germania. Detalii pe instalatii-fotovoltaice.ro . Anumite lucrari se pot efectua de b...

Informatii: Parcuri fotovoltaice de la 500 kWp in sus. Panouri conform normei EN, structura inferioara zincata, inox si aluminiu. Invertoare de calitate made in Germania. Detalii pe parc-fotovoltaic.ro . Anumite lucrari se pot efectua de beneficiar.

Construim statii de valorificarea deseurilor de biomasa (dejectii de animale; reziduri de abatorizare; reziduri din industria alimentara; verdeturi etc.) in functie de cantitatea de reziduri care sta la dispozitie sau in functie de necesarul de energie electrica si termica necesara in societatea dv.

4 produse - afisare de la 1 la 4 produse din totalul de 4


© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 4792 vizualizari