Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Invelitori » folii pentru acoperis

 

Folii pentru acoperis Delta

Delta - Folii pentru acoperis

Pentru confortul dvs, nu exista alta solutie sigura: izolatia termica trebuie sa fie sa foarte eficient protejata impotriva vaporilor si a tuturor factorilor care o pot afecta. Folosind sistemele de acoperis DELTA acoperiti toata structura acoperisului. Pe intreaga durata de viata a acoperisului!

Asupra acoperisului actioneaza o serie de factori, atat externi (vant, zgomot, ploaie, expunere UV), cat si interni (vapori de apa, variatii de temperatura). Din aceste cauze, etanseitatea acoperisului si a fatadelor este hotaratoare pentru stabilirea confortului interior. Un acoperis etans limiteaza riscul aparitiei condensului, imbunatateste eficienta termoizolatiei si se fac semnificative economii de energie, optimizeaza functionarea dispozitivelor de ventilare. Se impune asadar protejarea cat mai eficienta a acoperisului, in special a termoizolatiei. In acest scop exista doua mari categorii de membrane care asigura eficienta indelungata a termoizolatiei: spre interior se foloseste o bariera de vapori, spre exterior, o folie anticondens.

Bariera de vapori are rolul de a impiedica circulatia aerului din interior spre exterior si limiteaza cantitatea de vapori transportata spre exterior.

Folia anticondens permite vaporilor ajunsi in stratul de termoizolatie sa iasa cat mai rapid spre exterior si impiedica formarea condensului care ar afecta termoizolatia. Totodata impiedica patrunderea condensului, ce se poate forma sub invelitoare, in stratul de termoizolatie.

Galerie foto Folii pentru acoperis Delta
Folii pentru acoperis Delta

Produse Invelitori


NOVATIK Quadra - sistem rectangular de jgheaburi si burlane
NovatikQuadra este o alternativa originala si moderna la sistemele pluviale clasice, semirotunde....
NOVATIK Ronda - sistem semirotund de jgheaburi si burlane
Designul si forma jgheaburilor cu marginile curbate in interior,minimalizeaza cantitatea de apa c...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: FINAL DISTRIBUTION
Adresa: str. 9 Mai, nr. 75
Oras: Baicoi
Judet: Prahova
Persoana de contact: Cristina Crican
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici