Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Servicii » Traduceri » legalizarea notarial

 

Legalizarea notarială

Clienţii solicită deseori traduceri “oficiale”, “certificate” sau “legale”. Cu toate acestea, pentru mulţi dintre ei diferenţa dintre aceşti termeni nu este clară şi nu sunt siguri ce serviciu autorizat de traducere este potrivit nevoilor lor.

 

Noi oferim  servicii de certificare care includ traduceri certificate, traduceri de documente legalizate de notar, traduceri de legalizări/apostile, şi traduceri jurate. Pentru a vă asigura că alegeţi serviciul corect, este foarte important să verificaţi exact cerinţele organizaţiei care solicită documentele înainte de a autoriza traducerea. Tipul de verificare legală depinde în general de tipul şi scopul documentului.

 

Am subliniat mai jos diferitele tipuri de servicii de traducere legală pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine ce serviciu este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

 


Traduceri certificate

Traducerile certificate sunt solicitate de obicei pentru documente traduse în scop oficial de organizaţiile neguvernamentale. De exemplu, o traducere poate avea nevoie de certificare când este solicitată de o şcoală, universitate, companie de asigurări, sau de angajator.

 

Documentele traduse care trebuie cel mai adesea certificate includ următoarele exemple:

 

- Certificate de naştere

- Certificate de căsătorie şi hotărâri de divorţ

- Diplome, foi matricole sau alte documente academice

- Rapoarte medicale si alte înscrisuri oficiale

- Facturi pentru servicii şi întreţinerea locuinţei

- Contracte, procuri şi alte documente regulatoare

Hieroglifs Translations Romania oferă traduceri certificate. Procesul include traducerea integrală şi certificarea. Noi ştampilăm documentele traduse cu ştampila şi numărul de referinţă ale companiei. Veţi primi documentele cu o certificare în care se specifică faptul că traducerea a fost efectuată de un traducător autorizat şi că traducerea este exactă şi corectă.

 

Când solicitaţi traduceri certificate de la Hieroglifs Translations Romania veţi primi o certificare a traducerii certificate şi o copie a acesteia.

 

 

Traduceri de documente legalizate notarial

Organizaţiile guvernamentale şi legale solicită deseori traduceri legalizate notarial. Legalizarea notarială a traducerilor implică un proces mai formal decât certificarea traducerilor. Pentru legalizarea unei traduceri, traducătorul documentului de la Hieroglifs Translations trebuie să declare notarului public că traducerea este corectă şi adevărată. Această declaraţie se face oral şi în scris.

 

De aici, notarul public foloseşte o ştampilă de legalizare pentru a marca traducerea. În multe cazuri veţi avea nevoie de documentele originale, nu de copii. Asiguraţi-vă că ştiţi exact ce doreşte organizaţia solicitantă pentru a îndeplini întocmai solicitarea sa.

 

Hieroglifs Translations lucrează cu notari și oferă servicii notariale în întreaga lume. Notarul este un funcționar imparțial, cu formare juridică, care legalizează și certifică executarea documentelor. Întrucât cerințele referitoare la legalizare variază de la o țară la alta, inclusiv metodele de executare și de elaborare a documentelor, trebuie să cunoaştem limba necesară pentru legalizare, precum și țara pentru care este destinat documentul. Contactați-ne pentru a discuta în detaliu cerințele notariale. Hieroglifs Translations garantează prețuri rezonabile și traduceri realizate cu acuratețe, precum și servicii de legalizare și servicii notariale în conformitate cu reglementările legale.

 

Legalizare/Apostilă

Traducerile care vor fi folosite în ţări membre ale Convenţiei de la Haga, cum are fi căsătoriile în străinătate, aplicaţiile pentru viză şi adopţiile în străinătate au nevoie în mod normal de legalizare/apostilare.

 

Procesul de legalizare / apostilare este asemănător procesului de legalizare notarială, şi sunt necesare documentele originale. Aceste documente sunt trimise la Ministerul de Afaceri Externe unde un reprezentant oficial finalizează procesul şi confirmă că notarul public este autorizat să semneze legalizarea notarială. Odată ce documentul final a fost emis, serveşte drept dovadă că documentul este autentic şi nu poate fi contestat deoarece toţi paşii legali au fost îndepliniţi şi autentificaţi.

 

 

Traduceri jurate

Traducerile jurate necesită o declaraţie sub jurământ a traducătorului în faţa notarului public sau a solicitatului ce confirmă că traducerea a fost efectuată de acesta. Traducerile legalizate sunt cele mai solicitate, însă tribunalele cer traduceri jurate. Asiguraţi-vă că verificaţi bine cerinţele organizaţiei care solicită documentele pentru a fi siguri că alegeţi tipul corect de traducere.

Contactaţi-ne pentru a discuta despre cerinţele şi nevoile dumneavoastră cu privire la Serviciile de traduceri legale şi vom căuta cu plăcere o soluţie profesională. Pentru orice întrebări ne puteţi contacta la jobs@hieroglifstranslations.ro sau la numărul de telefon 0040372701748, aşteptăm cu interes să luaţi legătura cu noi.

Galerie foto Legalizarea notarială
Legalizarea notarială

Produse Traduceri


Interpretare
Afacerile la nivel mondial, chiar și afacerile locale, au adesea nevoie de ajutor pentru a depăși...
Traducere scrisă
Traducerea scrisă implică reproducerea și convertirea textului unui document în limba locală a pi...
Servicii profesioniste de redactare computerizată
Hieroglifs International oferă companiei sau organizaţiei dumneavoastră servicii profesioniste d...
Cursuri de limbi straine
Simțiți că aveți nevoie de un impuls în cariera dumneavoastră? Sunteți în căutare de noi provocăr...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Hieroglifs International
Adresa: Elena Caragiani 17, bl. 2I, sc. 2, parter, ap. 13 - Sector 1
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Irena Cippa Triskina
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici