ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » MOBILCREATIV S.R.L. » Despre noi

MOBILCREATIV S.R.L.

 

Despre noi

Firma noastra face parte din binecunoscutul grup de firme T.C.E. 3 BRAZI, ce are ca si activitati principale: agricultura si zootehnia, prelucrarea lemnului, productia de mobilier din lemn masiv si alte materiale.
Experienta noastra in domeniul prelucrarii lemnului si productiei de mobilier se bazeaza pe o munca asidua inca din 1959, traditia si calitatea produselor noastre fiind recunoscute si apreciate atat in Romania cat si peste hotare.
Materialele si accesoriile pe care le utilizam in productia de mobilier sunt de inalta calitate, prelucrate cu utilaje de ultima generatie si provin de la firme cu experienta europeana
SC MOBILCREATIV SRL va poate transforma sufrageria veche intr-un living room la care ati visat. Executate cu materiale de calitate, piesele de mobilier au o rezistenta ridicata si garantata de specialistii nostril.
Arhitectura contemporana, in care spatial trebuie sa exprime spiritual individual, permite creatorilor nostri sa ea contur imaginatiei dumneavoastra imbinand utilitatea mobilierului cu atmosfera placuta care nu trebuie sa lipseasca.
Multitudinea de accesorii existente pe piata, permite achizitionarea unei bucatarii care sa aiba capacitatea de a ascunde, daca dorim.
Mobilierul se compactizeaza din ce in ce mai mult (totul in favoarea confortului), curatenia se va mentine mult mai usor.
Stilul de amenajare ales pentru dining room este coerent, functional si omogenizat cu intregul spatiu diurn, impresia finala fiind aceea de eleganta.
Noi stim ca un dining bine aranjat va ofera satisfactia de neinlocuit a unei mese in familie.
Spatial deschis al unei locuinte e determinat de reunirea mai multor incaperi cu functiuni diferite. Holul de intrare in casa dumneavoastra va reprezinta si adesea lasa o prima impresie, de aceea specialistii nostril ii acorda o atentie deosebita.
Biroul de acasa a devenit o necessitate iar lucrul acesta nu trebuie sa vas tea in cale. Fie ca e vorba de un spatiu mic sau dimpotriva unul indestulator, birourile noastre vor satisface pe deplin nevoile dumneavoastra cat timp va aflati in casa.


Tip companie:
Producator
Domenii de activitate:
Mobilier hoteluri

Date de contact
Nume companie: MOBILCREATIV S.R.L.
Adresa: Str. Ogoarelor, Nr. 1
Oras: Roman
Judet: Neamt
Persoana de contact: Livia Radu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 12051 vizualizari