Cautare avansata
 

Termeni si conditii 

Termenii si conditiile de fata descriu limitele pe care Vizitatorii, Utilizatorii si Membrii site-ului www.profitromania.ro  sunt obligati sa  le respecte pentru a utiliza acest site.
In scopul intelegerii cat mai corecte a acestui acord oferim mai jos urmatoarele definitii:
Vizitator este orice persoana fizica sau juridica, care a intrat pe site, intamplator sau nu, indiferent de scop si nu a parcurs formularul de inscriere;
Utilizator este orice persoana fizica sau juridica, care a intrat  pe Site s-a inscris pentru a se autentifica;
Membru este orice  persoana fizica sau juridica  care a inscris o companie si a ales unul din pachetele noastre de servicii;
Orice Vizitator, Utilizator sau Membru se obliga sa respecte si sa indeplineasca conditiile specificate in acest material;
Daca termenii si conditiile nu sunt agreati te rugam sa nu utilizezi acest Site;
Pentru Membri se vor adauga drepturi si obligatii conform contractului si serviciilor solicitate;
ProfitRomania.ro poate veni cu amendamente noi care devin aplicabile imediat ce sunt postate pe site;
Aceasta intelegere a fost postata pe site in data de 25/06/2010 si se va specifica in continuare data amendamentelor ulterioare.

1.Termeni si contitii generale
1.1. Vizitatorii, Utilizatorii si Membrii pot accesa acest site doar in scopuri personale. Ei accepta faptul ca nu pot copia reproduce sau downloada nici un fel de informatii (text, poza, baza de date, lista) disponibile pe site.
1.2. Este interzisa culegerea de continut din paginile ProfitRomania.ro  pentru a crea direct sau indirect baze de date sau directoare de produse, servicii sau firme (prin intermediul robotilor, spideri-lor, dispozitivelor automate sau manuale).
1.3. Majoritatea materialelor afisate pe site sunt postate de Membri ProfitRomania.ro, ceea ce inseamna ca Media Service Plus (M.S.P.) in calitate de administrator al programului ProfitRomania.ro nu este autorul acestor materiale si nu raspunde pentru continutul lor. Raspunderea revine in totalitate companiei membre care a postat anuntul.
1.4. ProfitRomania.ro ofera membrilor sai posibilitati de promovare a produselor si sau serviciilor prin bannere sau linkuri catre websiteurile lor. Cititi termenii si conditiile acelor site-uri. inainte de a le folosi. ProfitRomania.ro nu are control si nu monitorizeaza continutul acestor site-uri.
1.5. ProfitRomania.ro isi rezerva dreptul de a acorda sau nu acces la serviciile sale si de a crea diferite grade de permisiune in functie de  tipul de pachet ales.
1.6. Nici un Vizitator, Utilizator sau Membru nu va sparge sau submina integritatea sistemului sau retelei utilizate de ProfitRomania.ro. Deasemenea nici un Vizitator, Utilizator sau Membru nu va incerca patrunderea neautorizata in sistemul de computere si reteaua ProfitRomania.ro
1.7. Recomandam sa cititi din cand in cand politica ProfitRomania.ro care guverneaza drepturile si obligatiile vizitatorilor utilizatorilor si membrilor. In felul acesta fiecare va fi la curent cu ultimele amendamente. ProfitRomania.ro poate schimba din cand in cand aceste conditii si simpla continuare a utilizarii site-ului conduce la acceptarea conditiilor afisate in momentul utilizarii. Conditia pentru a utiliza ProfitRomania.ro este aceeia de a accepta ca nu veti incalca drepturile proprietatii intelectuale, drepturile de cpoyright sau alte drepturi  ale membrilor sub nici o forma. In cazul in care aceasta intelegere nu este respectata ProfitRomania.ro isi rezerva dreptul sa taie contul celui incriminat.

2. Inregistrarea utilizatorilor si membrilor
2.1. Fiecare utilizator sau membru care a parcurs formularul de inscriere  este un Utilizator sau Membru ProfitRomania.ro. In consecinta ProfitRomania aloca un cont de administrare pentru fiecare utilizator sau membru atasand totodata pentru fiecare cate un user id si o parola necasare pentru accesul in cont (userul si parola pot fi schimbate pe parcurs).
2.2. ProfitRomania.ro pune la dispozitia Utilizatorilor si Membrilor un sistem de mesagerie interna in care se poate primi corespondenta si unde pot fi pastrate mesajele transmise. Cei care transmit mesajele sunt responsabili de continutul lor.
2.3. Informatiile care se introduc in formularele de inscriere trebuie sa fie reale, actuale si complete. Modificarile care intervin pe parcurs nu obliga la crearea efectuarea unei inregistrari noi. Ele vor fi operate din contul de administrare.
2.4. Pentru a deveni Utilizator sau Membru ProfitRomania.ro este necesar sa introduci datele de contact ale companiei in baza de date ProfitRomania.ro. Doar astfel sunteti contactati pentru a primi informatii suplimentare, comenzi si alte solicitari.
2.5. Utilizatorii si Membrii ProfitRomania.ro nu vor folosi sistemul de mesagerie pentru junk mail, scrisori in lant, spam sau alte forme abuzive de corespondenta care sunt ilegale, calomnioase, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene etc. Practic membri ProfitRomania.ro nu au dreptul sa foloseasca mesageria pentru a publica, distribuii, transmite sau pune in circulatie reclame, anunturi comerciale, informatii promotionale. Mesajele pe care le transmit se refera la anunturile concrete din portal.
2.6. Membri ProfitRomania.ro nu pot vinde, oferi spre vanzare, imprumuta sau subinchiria dreptul de utilizare al contului. ProfitRomania.ro poate suspenda sau intrerupe pentru o perioada de timp contul in cazul incalcarii prevederilor de mai sus

3. Membri isi pot posta anunturi in ProfitRomania.ro
3.1. Puteti posta anunturi in ProfitRomania.ro doar daca sunteti Membru. Acest lucru este posibil prin instrumentele puse la dispozitie si explicate pe site.
3.2. Prin urmare fiecare membru are obligatia sa:
- adauge pe Site informatii reale, exacte, complete si actuale .
- sa modifice cu promtitudine toate informatiile pentru ca acestea sa fie reale exacte, complete si actuale
3.3. Fiecare membru care posteaza anunturi in ProfitRomania.ro isi da acordul ca anunturile introduse spre afisare nu vor :
a) contine informatii frauduloase sau inceasca sa implice vanzarea de produse contrafacute, prohibite  sau interzise;
b) expune spre vanzare produse sau servicii care incalca sau incurajeaza incalcarea drepturilor de proprietate (marci, brevete, secrete de fabricatie etc.);
c) incalca legea sau regulamentele in vigoare (protectia consumatorului, concurenta neloiala, discriminarea, sau publicitate mincinoasa);
d) este calomnios, defaimator sau ilegal;
e) este obscen, contine referiri pornografice sau orce alte materiale explicite care promoveaza  sexualitatea sau este interzis minorilor;
f) promoveaza discriminarea bazata pe rasa, sex, religie, nationalitate, invaliditate, orientare sexuala sau varsta;
g) contine orice material care se constitue in reclama nedorita (inclusive SPAM) invadeaza dreptul la intimidate sau incurajeaza violenta si crima;
h) solicita  oferte de afaceri de la alti membrii pentru a dezvolta baze de date care se vor constituii in concurenti pentru ProfitRomania;
i) contine linkuri (direct sau indirec) in descrierile produselor / serviciilor catre site-uri care sunt prohibite sau ilegale;
j) au orice forma de virusi in calculator sau alte dispozitive create pentru a provoca pagube, a interfera cu programele sau cu hardurile sistemului de fata sau pentru a intercepta  date si informatii.
3.4.ProfitRomania.ro isi rezerva dreptul sa modifice sau sa stearga orice material afisat pe site care nu respecta regulamentul este ilegal sau poate cauza prejudicii.

4. Tranzactiile intre vanzatori si cumparatori
4.1 Pe Site, ProfitRomania.ro detine o baza de date electronica pentru schimbul de informatii intre vanzatorii si cumparatorii de produse si servicii. ProfitRomania.ro nu reprezinta interesele niciunei parti si nu are control asupra calitatii, sigurantei, legalitatii sau valabilitatii produselor / serviciilor oferite spre vanzare pe Site.
4.2. Membri sunt constienti ca exista riscul ca partenerii sa actioneze inselator. ProfitRomania.ro utilizeaza tehnici de verificare a acuratetei informatiilor sau a membrilor in momentul in care se inscriu. Cu toate astea, datorita dificultatii de a verifica utilizatorii de internet  nu oferim asigurari privind bunele intentii ale membrilor. Recomandam sa utilizati diferite metode in evaluare a firmelor cu care initiati afaceri.
4.3. Utilizatorii sau Membri isi asuma in deplina cunostinta riscurile care decurg in urma tranzactiilor pe internet (absenta reprezentantilor pentru produsele si serviciile prezentate, scheme frauduloase, insatisfacerea calitatii, neconcordanta intre specificatii si produs, erori de calcul, nerespectarea garantiei, nerespectarea contractelor sau distrugeri in timpul transportului etc.). Riscurile pot aparea in mod evident si de partea vanzatorului si de partea cumparatorului. Utilizatorii si Membrii sunt de acord ca ProfitRomania.ro nu raspunde pentru pagubele rezultate din riscurile tranzactiilor.
4.4. Utilizatorii si Membri sunt responsabili pentru termenii in care deruleaza afaceri  si modul in care se comporta in afaceri.
4.5. Disputele dintre membri nu vor implica ProfitRomania.ro.