ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » ALMIG ROMANIA SRL

ALMIG ROMANIA SRL

ALMIG ROMANIA SRL


Despre noi

ALMiG ROMANIA SRL este unicul distribuitor in Romania al producatorului geman de echipamente pentru producerea si tratarea aerului comprimat, ALMIG KOMPRESSOREN GmbH.
Respectand traditia inceputa in anul 1923 privind asigurarea calitatii germane prin imbunatatirea continua a produselor, ALMIG Kompressoren GmbH (Auto Luft Made In Germany) isi asigura respectul si aprecierea clientilor prin oferirea unei game largi de produse care respecta standardele internationale de management al calitatii si mediului: ISO 9001, ISO 14001 si IRIS (International Railway Industry Standard).
ALMiG ROMANIA SRL este si unicul reprezentant autorizat J.P. SAUER & SOHN Maschinenbau GmbH in Romania in sectorul industrie, in ceea ce priveste comercializarea compresoarelor cu piston de inalta si medie presiune. Modelul si constructia compresoarele SAUER pentru presiuni de pana la 420 bar (in perspectiva pana la 500 bar) sunt ideale pentru a fi folosite in industrie, avand o putere deasupra mediei si etalandu-si capacitatile chiar si in cele mai solicitante aplicatii.
Din dorinta de a satisface nevoile clientilor la un nivel cat mai inalt, ALMiG ROMANIA SRL a implementat si mentine in prezent sistemul de management al calitatii (ISO 9001:2001), sistemul de management de mediu (ISO 14001:2005) si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale (OHSAS 18001:2004).
Firma ALMiG ROMANIA SRL oferă spre vanzare una dintre cele mai largi palete de produse de pe piata aerului comprimat: compresoare cu surub, compresoare cu piston (de joasa presiune, medie presiune si inalta presiune), compresoare/instalatii oilfree, multiplicatoare de presiune, motocompresoare, turbocompresoare, compresoare cu regulator de turatie, suflante, rezervoare pentru aer comprimat, recuperatoare de energie pentru producerea apei calde, scule pneumatice, instalatii complete pentru tratarea aerului comprimat si asigurarea managementului condensului, dispozitive de monitorizare si control a instalatiilor de aer comprimat, generatoare de azot, generatoare de curent.
ALMiG ROMANIA SRL se concentreaza in mod constant pe cresterea satisfactiei colaboratorilor prin asigurarea unor servicii de calitate. Pentru garantarea reusitei, ne aflam intr-un proces continuu de invatare si depunem toate eforturile pentru a satisface intotdeauna solicitarile unicat ale clientilor, oferind solutii individualizate, in functie de necesitati.
Societatea noastra nu ofera doar instalatii complete de producere si tratare a aerului comprimat, ci asigura si consultanta de specialitate, indrumare tehnica gratuita, proiectare, antreprize, predare la cheie, service propriu cu accesibilitate in 24 ore, masurarea calitatii si cantitatii aerului comprimat, elaborare de studii pentru pierderi, posibilitati de plata favorabile, reconstructie de retele de aer comprimat, service - inclusiv la alte marci de compresoare. Societatea noastra va asigura service in cel mai scurt timp posibil printr-o vasta retea de reprezentanti service situati in Baia Mare, Turda, Miercurea Ciuc, Brasov, Pascani, Galati, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Hunedoara, Turnu Severin
Aceasta este calea succesului inceputa in anul 1923, care este urmata si dezvoltata in continuare atat de ALMIG Kompressoren GmbH, cat si de ALMiG ROMANIA SRL, in mod consecvent.


Cele mai noi produse adaugate de ALMIG ROMANIA SRL


Compresoare inalta presiune SAUER Germania
COMPRESOARE SAUER GERMANIA - IN TRANSPORTUL MARITIM INTERNATIONAL cu cerintele sale ridicate in ...
Compresoare material rulant
COMPRESOARE ALMiG Track Air   CLASA DE PUTERI: 4 - 40 KW   Sisteme oferite la cheie...
Turbocompresoare
Aer comprimat 100% fara ulei - obtinut rentabil Clasa de putere: 200 - 2000 kW Aer comprimat ...
Compresoare cu piston ALMiG
Compresoare industriale mobile, cu piston, de inalta calitate.Detalii tehnice ale seriei: filt...

Date de contact
Nume companie: ALMIG ROMANIA SRL
Adresa: Bd. Unirii, Nr. 23
Oras: Baia Mare
Judet: Maramures
Persoana de contact: Olimpiu Ratiu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 6909 vizualizari