ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » ANOROM SRL » Despre noi

ANOROM SRL

 

Despre noi

Firma Anorom este specializata în tratamentul de suprafata al aluminiului si aliajelor din aluminiu. Realizam urmatoarele tratamente anodizare (eloxare) incolora si colorata, cromatare (pasivare) SURTEC 650, lustruire chimica.
Dupa tratamentul de suprafata piesele din aluminiu pot fi vopsite în câmp electrostatic cu vopsea lichida sau vopsea pulbere.

Tratamentele de suprafata pe care le realizeaza firma Anorom se preteaza atât pentru piesele obtinute prin uzinare dintr-un material laminat cât si pentru piesele obtinute prin turnare.

Suntem foarte flexibili în ce priveste cantitatile de piese pe care le tratam, reusind astfel sa raspundem tuturor uzinatorilor care realizeaza atât piese unicat, cât si piese de serie mica, mijlocie si mare.
In productia noastra curenta de serie tratam urmatoarele tipuri de piese din aluminiu: butuci de bicicleta, spite de bicicleta, jenti, radiatoare pentru industria electronica si electrotehnica, diferite profile si bare din aluminiu obtinute prin extrudare (rafturi, mobilier, tâmplarie aluminiu, mânere pentru usi si ferestre, lampi), table, diferite piese auto sau componente din aluminiu pentru masini si utilaje, balize de aeroport pentru industria aeronautica.
Ambalajul pieselor si materialele de ambalare sunt asigurate de obicei de catre clienti, dar, la cerere pot fi asigurate si de firma Anorom.
Logistica de care dispunem ne permite sa asiguram inclusiv transportul pieselor la cererea clientilor nostri. Termenele de realizare a tratamentelor se stabilesc (telefonic) de comun acord în momentul lansarii unei comenzi ferme si pot fi chiar o singura zi (aceeasi zi în care ajung piesele – camionul care aduce piesele le si ia în aceeasi zi) cu conditia unei programari prealabile.

)

Tip companie:
Prestari servicii
Domenii de activitate:
Echipamente Pentru Tratarea Suprafetelor

Date de contact
Nume companie: ANOROM SRL
Adresa: Parcul Industrial Hunedoara, DJ 687, Nr. 2A, Cod. Postal: 331004
Oras: Hunedoara
Judet: Hunedoara
Persoana de contact: SEPTIMIU LASCAU
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 8171 vizualizari