ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » BRONEC INTERNATIONAL COMPANY SRL » Despre noi

BRONEC INTERNATIONAL COMPANY SRL

 

Despre noi

BRONEC INTERNATIONAL COMPANY este una din cele mai importante companii de securitate din Romania, impunandu-se inca din 1994 in Bucuresti si cateva orase din tara printr-o gama larga de servicii specifice.

Siguranta si credibilitatea societatii BRONEC INTERNATIONAL COMPANY pe piata romaneasca de securitate se bazeaza pe servicii de inalta calitate, obtinute ca urmare a criteriilor exigente de selectie, pregatire si testare a personalului.

Structura portofoliului de servicii BRONEC INTERNATIONAL COMPANY cunoaste o paleta larga atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice si cuprinde, in principal, servicii de paza si protectie cu agenti, solutii tehnice inteligente de securitate, servicii de monitorizare si interventie rapida la alarme, servicii de consiliere pentru asigurarea bunurilor si valorilor si cursuri de calificare in profesia AGENT PAZA SI ORDINE sau GARDA DE CORP.

BRONEC INTERNATIONAL COMPANY foloseste tehnologie de ultima ora si angajati special selectati, pregatiti si antrenati cu scopul de a asigura securitatea caminului, bunurilor, valorilor, investitiei si companiei dumneavoastra.

Activitatea firmei s-a incadrat in cerintele specificate de standardele europene in vigoare privind criteriile de performanta ale echipamentelor si a permis realizarea unui dispecerat central pentru monitorizarea sistemelor de securitate din terioriul Romaniei in retea telefonica si GSM-fonie

Tip companie:
Prestari servicii
Domenii de activitate:
Sisteme De Supraveghere , Sisteme De Siguranta , Sisteme De Securitate Si Antifurt , Echipamente De Control Si Supraveghere

Date de contact
Nume companie: BRONEC INTERNATIONAL COMPANY SRL
Adresa: Str. Mesterul Manole, Nr. 1, Bl. D17, Sc.A, Et.4, Ap.12, sector 3
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Dorian NECULA / Mihail SOFICARU
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 24609 vizualizari