ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » Decor Industry » Despre noi

Decor Industry

 

Despre noi

E&P DECOR INDUSTRY este un nume de încredere atunci când vorbim de inginerie pentru îmbunătătirea proceselor de renovare și eficiența aplicațiilor pentru fatade rezidentiale.


Ne-am angajat să depasim asteptarile clientilor în fiecare domeniu al afacerii noastre: design de produs, inginerie, operațiunile și serviciile oferite.Aparitia materialelor noi, usoare si ecologice (polistiren expandat laminat – EPS, polistiren extrudat - XPS) ne-au permis introducerea acestora in procesul de restaurare a cladirilor vechi.


Activitatea noastra in restaurarea și conservarea clădirilor este continuă, lucru ce ne va permite să înțelegem mai temeinic nevoile clientilor nostri.


De-a lungul anilor, misiunea noastră a fost sa ne dezvoltam si sa împărtășim cunoștințele acumulate câștigand prin aceasta experiență pe care o punem la dispozita clienților noștri.La final, obiectivul nostru este realizat.


Managementul activitatilor este vizibil în rezultatele obtinute in realizarea renovarii cladirilor si împreună cu metodele prin care le obtinem, permit clienților noștri să se bucure de un cost eficient, de înaltă performanță, de întreținere redusa, interioare si exterioare de calitate de care pot fi mândri pentru o viață întreagă.


Tip companie:
Prestari servicii
Domenii de activitate:
Materiale De Constructii - Semifabricate , Accesorii Pentru Exterior , Alte Constructii , Finisaje: Vopsele, Acoperisuri, Pardoseli , Pereti Si Tavane , Termoizolatii Izolatii Fonice Hidroizolatii , Zidarie

Date de contact
Nume companie: Decor Industry
Adresa: Bucuresti, sos Baicului nr. 80
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Marius Ene
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 7620 vizualizari