Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Decoratiuni Interioare » panouri decorative

 

panouri decorative 3D ECO

Panouri decorative 3D ECO
3D Wall pot sa aduca zidurile tale la viata cu noile panouri moderne si eco friendly. 3D Wall sunt realizate din reziduul fibros de trestie de zahar. Acest fibre de tulpini de trestie de zahar, zdrobite ramase dupa zaharul brut este extras din sucul de trestie de zahar prin maruntirea aceasta, este acum materia prima, care formeaza baza acestui produs prietenos eco extrem de usor de instalat. Materia prima folosita pentru lambriul nostru 3D Wall este 100% reciclata, compostabila si este, prin urmare, 100% biodegradabil.
Ales recent de catre designeri de interior din Statele Unite ca fiind unul dintre cele mai bune si cele mai inovatoare eco friendly produse de origine decor al anului, panourile 3D Wall sunt concepute ca atunci cand sunt puse impreuna sa formeze un model. Dupa instalarea lor pot fi vopsite in orice culoare care se potriveste cu interiorul casei tale sau pot sa creeze un nou stil.
3D Wall a introdus panourile lor 3D în Europa in 2010. In acest moment exista peste 20 de modele diferite de 3D Wall disponibile, pentru mai multe informatii despre ele click pe modelele noastre. Panourile 3D Wall in relief dau o dimensiune in plus zidurile tale si se potrivesc in aproape fiecare camera a casei. Camera de zi, dormitor: 3D Wall de perete aduc zidurile tale la viata.
Galerie foto panouri decorative 3D ECO
panouri decorative 3D ECO

Produse Decoratiuni Interioare


CUVA THERMOIZOLANTA
Cuva thermoizolanta decorativa. Articol util in zona de barbeque din gradina dumneavoastra ! Po...
JARDINIERA CURTE
Jardiniera pentru terase, parcuri, curti si gradini. Produs de calitate pentru gradina dumneavo...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Decor Industry
Adresa: Bucuresti, sos Baicului nr. 80
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Marius Ene
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici