ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » DIART MP S.R.L. » Vanzare » Vopsele acrilice

DIART MP S.R.L.

 

Vopsele acrilice


Vopsea acrilica Tamiya (Model Masters) 1744E - GOLD (Auriu). Cantitate 10ml. Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-32 - Titanium Silver (Argintiu Metalizat). Cantitate 10ml. Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-10 - Gun Metal (Negru Metalizat). Cantitate 10ml. Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini XF-5 - Verde. Cantitate 10ml. Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-2 - Alb. Cantitate 10ml. Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-4 ideala pentru pictura pe unghii cu aerograful (AIRBRUSH). Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml. Culoare: Albastru. Cantitate 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-17 ideala pentru pictura pe unghii cu aerograful (AIRBRUSH). Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml. Culoare: Roz. Cantitate 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-6 ideala pentru pictura pe unghii cu aerograful (AIRBRUSH). Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml. Culoare: Orange. Cantitate 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-8 ideala pentru pictura pe unghii cu aerograful (AIRBRUSH). Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml. Culoare: Galben. Cantitate 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-7 ideala pentru pictura pe unghii cu aerograful (AIRBRUSH). Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml. Culoare: Rosu. Cantitate 10ml.

Vopsea acrilica Tamiya Mini X-1 ideala pentru pictura pe unghii cu aerograful (AIRBRUSH). Se recomanda a se folosi impreuna cu diluant Tamiya 10ml. Culoare: Negru. Cantitate 10ml.

11 produse - afisare de la 1 la 11 produse din totalul de 11

Vezi toate produsele adaugate de companiile din profitromania.ro in categoria Vopsele acrilice


© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 33681 vizualizari