ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » Etichete Tesue Tenas

Etichete Tesue Tenas

Etichete Tesue Tenas


Despre noi

Etichete Tesute Tenas

Singura modalitate prin care orice produs primeste o „valoare adaugata” este eticheta. In cazul nostru, Etichete Tesute Tenas, va pune la dispozitie o gama larga de categorii de etichete tesute personalizate tip: 

satin semi-satin taffeta Produsele Noastre

PRODUSELE NOASTRE

 

ETICHETE TESUTE DE PRODUS

Intrebuintari variate, pornind de la produsele de lenjerie intima, pana la produsele groase de tipul gecilor, paltoanelor, jachetelor.

 

ETICHETE TESUTE DE COMPOZITIE

Cuprind toate informatiile de identificare a compozitiei materialelor din care este confectionat produsul pe care sunt aplicate, semnele de intretinere a produsului si/sau datele de contact al producatorului (sau, la cerere, se poate include si masura/marimea produsului).

 

ETICHETE TESUTE Banda Personalizata

Acestea pot fi utilizate ca atare in industria confectiilor textile si imbracamintei (inserate in betelia pantalonilor, fustelor, pe captuseala produsului sau inserate pe exteriorul produsului ca element de decor)

 

ETICHETE TESUTE AUTOADEZIVE

Acest tip de etichete se utilizeaza cu succes in industria incaltamintei, prin aplicarea acestora pe acoperisul de brant din interiorul incaltamintei si nu numai, dar si pentru articole de imbracaminte, in special pentru tricotaje fine.

 

Web: EticheteTesuteTenas.ro


Cele mai noi produse adaugate de Etichete Tesue Tenas


Compania Etichete Tesue Tenas nu are niciun produs adaugat. Daca esti proprietarul acestei companii, te rugam sa adaugi produse!

Date de contact
Nume companie: Etichete Tesue Tenas
Adresa: Iasi
Oras: Iasi
Judet: Iasi
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 31 vizualizari