ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » Goldprofil SRL » Despre noi

Goldprofil SRL

 

Despre noi

In calitate de producator pentru o gama variata de profile si importator direct, dorim sa aducem produse de cea mai buna calitate pentru satisfacerea nevoilor clientilor atat calitativ cat si din punct de vedere al promptitudinii reactiei. Goldprofil s.r.l. este unul din cei mai importanti distribuitori de armaturi pentru tamplarie PVC si profile din tabla zincata C; Z; U; Sigma pentru constructii, precum si importatoare de accesorii pentru tamplarie din PVC si aluminiu din zona Moldovei.

Fondata in anul 2008, GOLDPROFIL S.R.L. a reusit sa devina in scurt timp firma de success cu o gama variata de produse.
Seriozitatea de care am dat dovada de-a lungul anilor a condus catre un succes important in vanzari, in calitate de distribuitori pentru o gama variata de profile, armaturi si accesorii. Firma SC Goldprofil SRL ofera servicii complete de proiectare, consultanta, executie, confectie, montaj, antreprenoriat general pentru toate tipurile de hale industriale  dorim sa aducem produse de cea mai buna calitate pentru satisfacerea nevoilor clientilor atat calitativ cat si din punct de vedere al promptitudinii reactiei. In cei peste 5ani de activitate, am dovedit interesul nostru permanent pentru o colaborare profitabila care urmareste inainte de toate o buna informare si o cooperare bazata pe incredere si fidelitate, cu obiective pe termen lung.


Tip companie:
Producator , Distribuitor , Importator , Exportator
Domenii de activitate:
Usi Yale Feronerie , Tamplarie Pvc , Sisteme De Constructii Metalice , Sisteme de acoperis , Rulouri si copertine , Elemente Si Structuri , Alte Constructii

Date de contact
Nume companie: Goldprofil SRL
Adresa: Strada Chimiei Nr.2
Oras: Bacau
Judet: Bacau
Persoana de contact: BUTNARU C BENONE
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 5545 vizualizari