ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » KUBITECH S.R.L.

KUBITECH S.R.L.

KUBITECH S.R.L.


Despre noi

Kubitech SRL - firma infiintata in anul 1996 la Iasi, avand ca principal obiect de activitate vanzarea si montajul de echipamente frigorifice noi. De la infiintare, firma a cunoscut o crestere si o diversificare constanta a gamei de produse, impunandu-se ca un nume de referinta pe piata furnizorilor de echipamente frigorifice, in special zona Moldovei.


 


Kubitech Iasi ofera en-gros si en-detail, o gama diversificata de echipamente frigorifice, sisteme de ventilatie, izolatie termica pentru tevi/conducte, precum si o gama impresionanta de piese de schimb pentru masini de spalat.


 


Suntem disponibili pentru clientii nostri atat prin intermediul show-room-ului si depozitului din Iasi, Bd. Socola 57, cat si online, prin intermediul magazinelor virtuale de piese masini de spalat - www.piesemasinaspalat.ro, termostate - www.etermostat.ro si scule si piese frigorifice - www.frigotehnie.ro


 


Kubitech Iasi ofera en-gros si en-detail, o gama diversificata de echipamente frigorifice: agregate, compresoare, evaporatoare, presostate, ventile magnetice, ventile sens, ventile inchidere, vizoare, valve de expansiune, termostate, separatoare ulei, separatoare picaturi, piese de schimb (filtre deshidratoare, ventilatoare, motoare ventilator, termostate mecanice) si consumabile (agenti frigorifici - freon, ulei frigorific, aliaj sudura, teava cupru) specifice pentru tehnica frigului.


 


Vindem de asemenea o gama variata de vitrine frigorifice, lazi de congelare si mobilier comercial, avand capacitatea de a oferi dotarile complete necesare unui magazin alimentar.


 


Suntem reprezentant K-Flex pentru izolatie termica din cauciuc sintetic: izolatie termica tubulara pentru tevi / conducte, optima pentru izolarea tevilor de aer conditionat, tevilor pentru panouri solare si tevi de apa, saltea termica izolanta autoadeziva sau neadeziva K-Flex, accesorii si consumabile.


 


Dintre produsele destinate sistemelor de ventilatie putem mentiona: ventilatoare, tubulatura flexibila izolata si neizolata (pe diverse diametre), grile (aspiratie / refulare), anemostate, grile gravitationale.


 


Gama de produse destinate climatizarii include atat aparate de aer conditionat (destinate uzului casnic sau industrial), cat si scule si consumabile necesare montajului acestor echipamente: teava de cupru, izolatie tubulara pentru tevi aer conditionat, freon, manometre si baterii de manometre, pompe de vid, statii de vidare incarcare si recuperatoare de freon, taietoare de teava, console, truse de bercluit, detectoare pierdere freon.


 


Ultima noutate in ceea ce priveste gama de produse, pe care o oferim in exclusivitate pe piaţa din Romania este CRIOSAUNA - SPACE CABIN®, special creata pentru proceduri de AEROCRIOTERAPIE - un echipament criogenic de ingrijire corporala (ce produce frig extrem) care este folosit in terapia umana cu rezultate spectaculoase. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul dedicat: www.criosauna.ro si in galeria foto video criosauna www.criosauna.ro/foto-video.html


Cele mai noi produse adaugate de KUBITECH S.R.L.


Criosauna
Criosauna Space Cabin este un echipament criogenic de îngrijire corporală (ce produce frig ...
Pompa vid CPS VP6D
Pompa de vid este folosita la vacuumarea instalatiilor frigorifice pentru verificarea etanseitati...
Pompa vid CPS VP3D
Pompa de vid este folosita la vacuumarea instalatiilor frigorifice pentru verificarea etanseitati...
Pompa vid CPS VP2D
Pompa de vid este folosita la vacuumarea instalatiilor frigorifice pentru verificarea etanseitati...

Date de contact
Nume companie: KUBITECH S.R.L.
Adresa: Str. Socola, Nr. 57, Bl A1, Iasi
Oras: Iasi
Judet: Iasi
Persoana de contact:
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 8437 vizualizari