ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » S.C. MAR - INA PRODPREST SRL

S.C. MAR - INA PRODPREST SRL

S.C. MAR - INA PRODPREST SRL


Despre noi

SC Mar-ina Prodprest SRL este o companie romaneasca cu capital privat, care si-a inceput activitatea in 1994, ajungand printre primele 10 companii in clasamentul judetean al Intreprinderilor Mici si Mijlocii si printre primele 7 firme pe piata PSI din Romania.
Activitatile principale ale firmei sunt: producerea si comercializarea de echipamente si accesorii PSI, prelucrarea la rece a metalelor si confectiilor metalice, producand peste 200 de tipuri de produse pentru piata interna si externa.

In domeniul PSI: cutii de hidrant de diferite dimensiuni, lazi de nisip, pichete fixe si mobile, conform legislatiei in vigoare;

Prelucrarea la rece a metalelor si confectii metalice din tabla cu grosimea cuprinsa intre 0,4 si 4 mm.: cutii de diferite tipuri si dimensiuni ( postale, electrice, pentru gaze, speciale pentru arme si munitie), dulapuri pentru automatizari si cusetate, vestiare cu 1, 2 si 3 usi, fisete, rafturi metalice cu polite de diferite dimensiuni, diferite tipuri de carucioare de transport, mobilier metalic etc.

De asemenea, SC Mar-ina Prodprest SRL ofera servicii si consultanta in domeniul PSI: verificat si incarcat stingatoare, ignifugare cladiri, proiectare si instalare sisteme de avertizare si stingere a incendiilor, comercializarea întregii game de produse pentru stins incendii, hidranţi şi accesorii, lacuri şi vopsele pentru termoprotecţie şi ignifugare, echipamente de protecţie individuală, lucrari de lemn, torcretare.
Know how-ul echipei manageriale, a partenerilor si a echipei tehnice este bazat pe o experienta de peste 19 ani in domeniu. Succesul nostru vine din inalta calitate a produselor noastre, din satisfactia cerintelor consumatorilor si din serviciul nostru permanent orientat catre client.

SC Mar-ina Prodprest SRL opereaza cu Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2001, Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005, Sistemul Management al Sanatatii si Sigurantei Ocupationale OHSAS 18001:2008, obtinand si alte certificate si atestate in domeniul sau de activitate si fiind agreata de Autoritatea Navala Romana.


Cele mai noi produse adaugate de S.C. MAR - INA PRODPREST SRL


Cutie hidrant de interior furtun tip C-CH14
Cutie hidrant de interior furtun tip C-CH14 Cutia are dimensiunile 600x600x200 mm şi este c...
Cutie hidrant de interior minibox CH 23
Cutie hidrant de interior minibox CH 23 DIMENSIUNI: 570x500x200 mm; Este dotată cu coş pe...
Cutie Hidrant interior cu furtun semirigid
Cutie Hidrant interior cu furtun semirigid Hidrant interior de incendiu cu furtun semirigid ...
Cutii metalice hidranti
Compania noastră confecţionează cutii şi montează accesorii pentru hidranţi interiori de incendiu...

Date de contact
Nume companie: S.C. MAR - INA PRODPREST SRL
Adresa: Strada Saliste nr. 14-16
Oras: Galati
Judet: Galati
Persoana de contact: Udrea Nelu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 4812 vizualizari