ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » Muntenia Medical Competences SA » Despre noi

Muntenia Medical Competences SA

 

Despre noi


Muntenia Medical Hospital ofera Servicii medicale Specializate – Ambulatoriu Clinic, Spital, Chirurgie, Maternitate, Imagistica, Laborator analize medicale

Muntenia Medical Hospital este primul spital privat regional din Pitesti care ofera pacientilor servicii medicale integrate la nivel european intr-o singura locatie!

Acesta este creat pentru a oferi atat pacientilor cat si medicilor cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua.

Muntenia Medical Hospital ofera pacientilor sai multiple facilitati de diagnostic, tratament, de la consultatii si analize de laborator pana la imagistica de inalta performanta si spitalizare de zi; toate in conditii premium.

Misiunea noastra este de a raspunde nevoilor dumneavoastra avand ca suport un sistem integrat de servicii medico-chirurgicale cu peste 25 de specialitati, o platforma tehnologica de ultima generatie, un ambient modern si confortabil precum si o echipa medicala de un nivel profesional inalt.


Tip companie:
Prestari servicii
Domenii de activitate:
Analize medicale , Oftalmologie , Creme si unguente

Date de contact
Nume companie: Muntenia Medical Competences SA
Adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Oras: Pitesti
Judet: Arges
Persoana de contact: Liviu Constantin
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 38633 vizualizari