ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » PENTAGON SRL » Despre noi

PENTAGON SRL

 

Despre noi

Furnizor naţional de materiale abrazive, maşini electrice si pneumatice, dispozitive de ridicat şi tracţiune, echipamente de măsurare, organe de asamblare, armături, scule şi accesorii.
SC Pentagon SRL este o societate  cu capital integral privat,  înfiinţată în 1991, care  promovează şi comercializează produse performante, în calitate de reprezentant şi distribuitor al unor firme cu vechime şi tradiţie pe plan naţional şi internaţional.
Suntem o companie cu gândire în perspectivă, flexibilă, cu o dezvoltare prudentă şi o echipă de specialişti capabilă să ofere în permanenţă soluţii tehnice complete la un raport preţ/ calitate foarte bun.


Având o gamă de produse cu o arie largă de utilizare  în toate ramurile industriei şi construcţiilor, am avut posibilitatea să colaborăm  cu foarte multe firme din ţară.
Pentru a vă informa în permanenţă asupra  evoluţiei şi strategiei societăţii noastre  participăm periodic la târguri, expoziţii locale şi naţionale, distribuim cataloage şi pliante, susţinem o campanie de promovare online şi vă sprijinim în mod direct  prin intermediul reprezentanţilor zonali.


Tip companie:
Distribuitor , En-Gros , En-Detail , Importator
Domenii de activitate:
Control , Masini Unelte , Masini prelucrarea metalelor , Aparate de sudura , Accesorii sudura , Stante si matrite , Armaturi Si Accesorii , Compresoare , Masini Si Echipamente Pentru Industria Metalurgica , Pensule si trafaleti , Masini Si Instrumente Electrice , Motoare, Generatoare Si Transformatoare Electrice , Adezivi Industriali , Instrumente De Reglare Automata Si Control , Instrumentatie Industriala Si De Laborator , Scule Si Accesorii , Scule Pneumatice , Optoelectronica Si Laseri

Date de contact
Nume companie: PENTAGON SRL
Adresa: Str.Traian, Nr. 444
Oras: Galati
Judet: Galati
Persoana de contact: Buchir Daniel
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 26088 vizualizari