ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » SARA CERAMIC S.R.L. » Vanzare

SARA CERAMIC S.R.L.

 

Produse SARA CERAMIC S.R.L.


Faianta DECO EMBASSY BLANCO si DECO EMBASSY MOKA 20X60 - acestea sunt 2 modele de faianta decorative, care se vand la metru patrat. Made in Spain.

Litere si numere ceramic 7.5x20, ideale pentru a le putea lipii drept ca si numarul casei dumneavoastra. Acestea contin numerele de la o ( zero ) la 9 ( noua ), dar si literele A, B, C, D, restul literelor nu sunt pe stoc, dar se pot aduce la comanda. mai avem si terminatile si/sau liniutele sepa...

Gresie Calzada Circulo Negro 45x45, ideala pentru placarea pardoselii a teraselor acoperite sau a cabanelor, caselor rustice etc. Produs fabricat in Spania, de catre una din fabricile de renume international, GAYAFORES CERAMICAS.

Gresie Montijo Cuero 45x45, ideala pentru placarea pardoselii a teraselor acoperite sau a cabanelor, caselor rustice etc. Produs fabricat in Spania, de catre una din fabricile de renume international, GAYAFORES CERAMICAS.

Modele decorative pentru gresia Espadan sau pentru orice gresie in formatul de 33x33, aceste modele fiind formate din brauri de 8x33 si colt de 8x8, si por fi montate si la exterior.

Gresie portelanata Espadan, in formatul de 33x33 perfecta pentru locuintele rustice, dar si pentru terase interioare si / sau exterioare, avand o culoare foarte placuta si imitand roca Montana (stanca ).

Baterie sanitara ( robinet ) pentru lavoar baie M - TRES, garantat 5 ani de catre producator. Livrare gratuita in 24 ore! TVA-ul este inclus in pretul produsului!

Baterie sanitara ( robinet ) pentru lavoar baie LOFT - TRES, garantat 5 ani de catre producator. Livrare gratuita in 24 ore! TVA-ul este inclus in pretul produsului!

Baterie sanitara ( robinet ) pentru lavoar baie LEX - TRES, garantat 5 ani de catre producator. Livrare gratuita in 24 ore! TVA-ul este inclus in pretul produsului!

Baterie sanitara ( robinet ) pentru lavoar baie K - TRES, garantat 5 ani de catre producator. Livrare gratuita in 24 ore! TVA-ul este inclus in pretul produsului!

Baterie sanitara ( robinet ) pentru lavoar baie CUADRO - TRES, garantat 5 ani de catre producator. Livrare gratuita in 24 ore! TVA-ul este inclus in pretul produsului!

Baterie sanitara ( robinet ) pentru lavoar baie B-TRES, garantat 5 ani de catre producator. Livrare gratuita in 24 ore! TVA-ul este inclus in pretul produsului!

37 produse - afisare de la 1 la 12 produse din totalul de 37


© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 17002 vizualizari