ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » CASA MOBILA SIMEX » Vanzare » Mobila living

CASA MOBILA SIMEX

 

Mobila living


Una din cele mai noi colectii in materie de mobilier, ansamblul de plasma Harmonie indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si eleganta. Produsa in fabricile romanesti Simex, acestea sunt ansamblate sub atenta supraveghere a mestesugarilor in lemn masiv.

Colectia Firenze este una dintre cele mai noi colectii Casa Mobila Simex. Este compusa din 2 vitrine cu o usa si o comoda TV plasma. Colectia vine cu linii curbe si sculpturi realizate manual in fabricile Casa Mobila Simex din judetul Salaj.

Compus dintr-o masa rotunda, patru scaune elegante, doua vitrine si o comoda tv plasma, colectia Flora aduce un plus de stil in living-ul dumneavoastra. Avand o varietatea foarte mare de culori si modele, tapiteriile decorative pentru scaune pot evidentia placut piesele de living albe-aurii.

Colectia Ada reprezinta o garnitura de plasma pentru living lucrata intr-un stil modern, tineresc ce imbina linii drepte si culori abstracte. Aceasta colectie Ada este produsa de Casa Mobila Simex pentru clientii pretentioasi care cauta in primul rand calitate si bun gust.

Colectia Cleopatra lux SIMEX prezinta colectia de mobila de lux Cleopatra cu linii armonioase si elegante, cu elemente decorative bogate, sculptate manual în mod traditional. Acesta colectie este ideala pentru cei care apreciaza stilul clasic, baroc sau renastere si îsi doresc un interior decorat...

5 produse - afisare de la 1 la 5 produse din totalul de 5

Vezi toate produsele adaugate de companiile din profitromania.ro in categoria Mobila living


© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 13076 vizualizari