ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » SC SIRIUS SRL » Despre noi

SC SIRIUS SRL

 

Despre noi

HUSE AUTO.TAPITERII DE SCAUNE PENTRU AUTO,AVIOANE SI TRENURI


 


Companie fondata in anul 1993, S.C. SIRIUS S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat, specializata in executia de confectii textile tehnice si comercializarea lor.

Societatea, cu sediul in municipiul Sibiu, avand un numar de 50 de angajati, executa o mare varietate de produse cum ar fi: huse si tapiterii pentru scaune de autoturisme autocare, trenuri si avioane, sali de conferinta, fete de masa, servete, draperii etc.

Materialele de baza pe care le folosim sunt stofele si tesaturile speciale, plusurile, pielea si inlocuitorii din piele, care sunt de o calitate deosebita, provenite din import.

Echipamentele si masinile pe care le folosim, sunt de ultima generatie purtand marci de renume cum ar fi DURKOPP, RIMOLDI ,UNUION SPECIAL, PHAFF.

SIRIUS dispune de o suprafata de 1.600 mp, ateliere de productie, depozite si birouri si este structurata in: creatie computerizata de modele, croit, cusut, control de calitate, ambalare, expeditie, financiar si marketing-comercial.

SC Sirius SRL Sibiu    

Productia este organizata in doua directii:
1. Productia pentru export-LOHN, echipamente pentru trenuri si avioane
2. Productia pentru piata interna - huse pentru orice tip de scaune, draperii, fete de masa, lenjerii de pat etc.

Inca de la inceputul activitatii sale, SIRIUS a fost preocupata de calitatea produselor sale, fapt pentru care a specializat personalul la companiile pentru care lucreaza, iar din anul 2005 s-a implementat ISO 9001-2001.

Cea mai mare parte a productiei este destinata exportului, cca. 80%, iar restul pentru piata interna (in special CARREFOUR si dealerii de autoturisme)


Tip companie:
Producator
Domenii de activitate:
Intretinere Auto , Customizare auto , Accesorii autoutilitare , Accesorii auto

Date de contact
Nume companie: SC SIRIUS SRL
Adresa: Str.Tiglarilor Nr.96
Oras: Sibiu
Judet: Sibiu
Persoana de contact: Laurentiu Salcaian
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 6174 vizualizari