ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » SP Stroia Product SRL

SP Stroia Product SRL

SP Stroia Product SRL


Despre noi

SP Stroia Product SRL este o firmă infiintata in anul 1998, cu sediul in Timisoara, specializata in importul si distributia de utilaje, echipamente şi consumabile pentru industria forestieră şi de prelucrare a lemnului.
Deoarece pentru tot mai multi oameni lemnul reprezinta "energia pentru maine", fiind o materie prima cu cerere mereu crescanda, exploatarea, transportul, procesarea rationala si fara efort a acestuia necesita utilaje de calitate deosebita si cu o tehnica matura.
Iar, noi, cei de la Stroia  Product le avem!
Calitatea produselor noastre, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda ca pe un partener de incredere. Cu utilajele noastre se lucreaza intensiv in unitatile de procesare a lemnului de foc, exploatari forestiere, combinate de celuloza, directii silvice, fabrici de mobila, gospodarii private.
Respectul fata de clientii nostri ne-a determinat sa importam utilaje de cea mai inalta calitate, create si produse de catre firme de traditie precum:
Posch Leibnitz Austria - numarul 1 mondial  in productia de utilaje specializate in pregatirea lemnului de foc: despicatoare industriale pentru lemn, ferastraie circulare automate, linii automate de debitare-despicare-ambalare lemn de foc, tocatori pentru lemn. Sunt produse care va asigura un pas inainte si care prin durata lor mare de viata vor performa pentru generatiile viitoare servicii de calitate.
Traditia de peste 60 de ani in productia de astfel de utilaje, brevetarea unui numar mare de utilaje ale firmei Posch ii permit acesteia garantarea, in scris, pentru clientii sai de piese de schimb pentru utilajele produse, pe o perioada de 20 ani de la data achizitiei.
Uniforest Slovenia - producator de trolii forestiere cu scut, cu comenzi electrohidraulice sau mecanice create pentru segmentul exploatarilor mici si medii, dar cu remarcabile calitati de adaptare la conditiile de lucru intensive, greifere pentru macarale forestiere.
Palms Estonia - producator de remorci forestiere cu capacitati de pana la 14t dotate cu brate de incarcare si sisteme de tractiune 4x4.
Palmse Estonia – producator de remorci basculante pentru uz general, remorci agricole, remorci pentru transportul animalelor, remorci platforma sau remorci tip container de diverse tonaje.
MusMax Austria - producator de tocatori pentru biomasa cu capacitati de tocare de pana la 180mc/h.
WDI Python Germania - producator de cabluri forestiere dublucalibrate cu diametre de pana la 24 mm,  cu domeniu de utilizare atat pentru trolii forestiere cat si pentru instalatii de transport busteni, funiculare.
Pewag Austria - producator de plase antiderapante pentru toata gama de autoturisme, utilitare, camioane, utilaje forestiere si agricole, utilaje de constructii si minerit precum si de accesorii pentru industria forestiera
Berti Italia -  producator de mulcere agricole, forestiere si profesionale, tocatoare si cositoare pentru curatarea terenurilor cu diverse destinatii, a pasunilor, viilor si livezilor, marginilor de drum, terenurilor in panta, etc.
Veriga Slovenia - producator de plase antiderapante pentru toata gama de autoutilitare, camioane, utilaje agricole si forestiere.
Portable Winch Canada - producator de trolii portabile.
Baltrotors Letonia - producator de rotatoare pentru macarale forestiere, rotatoare pentru industrie.


Cele mai noi produse adaugate de SP Stroia Product SRL


Troliu portabil Winch Honda
Troliu portabil WinchTM este fabricat in Canada din componente durabile. Angrenaje de inalta ca...
Remorca Agricola Palmse PT 307
Constructia stabila a caroseriei, cu un design foarte bun avand posibilitatea de basculare pe tre...
Remorca agricola Palmse PT 1800
Remorca pentru tractor, caroserie durabila, sistem de basculare fiabil. Utilă pentru transport c...
Greifer Forestier Uniforest 1800
GREIFER UNIFOREST MODE 1800 : Constructie robusta, fabricat din material de cea mai buna calit...

Date de contact
Nume companie: SP Stroia Product SRL
Adresa: Timisoara,Str. Timis nr. 3,Timisoara
Oras: Timisoara
Judet: Timis
Persoana de contact: Stroia Plinius
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 15993 vizualizari