ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » The Prince International

The Prince International

The Prince International


Despre noi

Echipa Prince International reușește de peste de 20 de ani sǎ vina în întâmpinarea dorinţelor tuturor celor ce-şi doresc organizarea sau reorganizarea spaţiului de lucru într-un mod cǎt mai eficient şi armonios. 

Indiferent cǎ acest spaţiu se aflǎ în propria casǎ sau în office building, în camera individualǎ sau open space, mobilierul ales trebuie sǎ completeze personalitatea celui ce-l foloseşte. 

UtilitateaCulorile şi Designul pieselor de mobilier sunt principalele caracteristici ce ne-au motivat de-alungul anilor sǎ concepem şi proiectǎm mobilier de birou pentru toate spaţiile de lucru. 

Incǎ de la început am pus accent pe utilitatea mobilierului însă mereu a contat personalitatea celui ce-l foloseşte şi grija de a crea un spaţiu prietenos şi extrem de atrǎgǎtor. Mai ales pentru cei ce petrec 8 ore/zi la un singur birou şi știu sǎ aprecieze cel mai mult Utilitatea şi Frumusețea spațiului propriu de lucru.

Varietatea spaţiilor de lucru ne-au provocat mereu în a găsi soluţii din ce în ce mai ingenioase de design. Amplasarea mobilierului şi organizarea cât mai eficientǎ a spaţiului sunt principalele cerinţe ale clienţilor noştri. Cerințe pe care ne străduim sǎ le onorăm cu profesionalism.

Un produs PRINCE trebuie să fie mereu de încredere şi sǎ te poţi baza pe el !

PRINCE lucrează pentru aceste valori și urmareşte să includă aceste idei în procesul de producție şi serviciile oferite. Numai produsele care corespund acestor valori sunt dezvoltate şi intra în fluxul de producţie. Este garanția pentru un produs de calitate adevărat, fabricat în Romania!

Designul adecvat, în combinație cu materiale de calitate, şi utilaje performante sunt caracteristici principale pentru un produs durabil. Garanţia mobilierului PRINCE se extinde la 3 ani, oferind clienților încredere în produsele fabricate şi comercializate.

Mobila de birou, este vedeta oricarei firme şi capteazǎ atenţia încǎ de la început ! Pe lângǎ arhitectura spaţiului, mobila conferǎ personalitate firmei şi o scoate în evidenţǎ.


Cele mai noi produse adaugate de The Prince International


Receptie
Mobilier personalizat, executat din pal, in diverse modele si culori. ...
Rollbox
Corp mobil cu 3 sertare egale, inchidere centralizata, glisiere metalice, PAL 18 mm, top PAL 25 ...
Dulap
Dulap cu spatii depozitare, picioare reglabile, top PAL 25 mm, 800x400xH780mm Dimensiuni disponi...
Etajera
Raft cu spatii depozitare, picioare reglabile, top PAL 25 mm - 800x400xH780mm Dimensiuni disponi...

Date de contact
Nume companie: The Prince International
Adresa: Soseaua de Centura, nr.20
Oras: Otopeni
Judet: Ilfov
Persoana de contact: Mirita Lavinia Cristina
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 1483 vizualizari