ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » T&S DATA RESEARCH CONSULT S.R.L. » Despre noi

T&S DATA RESEARCH CONSULT S.R.L.

 

Despre noi

Infiintata in anul 2003, T&S Data Research Consult este o firma cu capital integral privat care importa si distribuie exclusiv in Romania si Sud-Estul Europei Reflectix®, izolatie termica reflectorizanta numarul 1 la nivel mondial si Pavatex, solutii de izolare termica si fonica pe baza de fibre lemnoase produse in Elvetia.


 


 


 


Misiunea

T&S Data Research Consult vine in intampinarea necesitatilor privind economia de energie si necesitatea reducerilor costurilor cu incalzirea sau racirea imobilelor prin conservarea temperaturilor optime in toate sezoanele anului. 

T&S Data Research Consult este prima companie din Sud-Estul Europei care faciliteaza accesul companiilor de constructii si consumatorilor casnici la izolatii competitive care sa respecte cele mai exigente norme in vigoare, oamenii si mediul.

Obiectivele

T&S Data Research Consult isi propune sa devina leaderul pietei de izolatii economice prin profesionalism si produse competitive.

T&S Data Research Consult isi propune sa devina in cel mai scurt timp un furnizor complet de solutii privind izolatiile eficiente si solutiile alternative de incalzire si conservare a temperaturii imobilelor.


Tip companie:
Distribuitor , Importator
Domenii de activitate:
Termoizolatii Izolatii Fonice Hidroizolatii

Date de contact
Nume companie: T&S DATA RESEARCH CONSULT S.R.L.
Adresa: Str. Piata Presei Libere, Nr. 1, Corp A2, Etaj 3, Sector 1
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: George Dragnoiu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 4520 vizualizari