ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » Tudia

Tudia

Tudia


Despre noi

In anul 1999, este atestata in Suceava firma de produse lactate S.C. Tudia S.R.L. avand ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate si a branzeturilor. Fabrica este amplasata la 60 de km distanta de Suceava, in localitatea Gramesti, fiind proiectata si realizata astfel incat sa asigure cel mai exigent nivel de calitate pentru produsele noastre.

Obiectivul nostru este sa ajungem in topul celor mai importanti jucatori de pe piata competitiva a lactatelor din Romania, prin calitatea si integritatea muncii noastre.

Vrem sa dovedim acest lucru contribuind in mod activ la cresterea standardelor de calitate a produselor lactate si la revitalizarea industriei de profil din Romania. Astfel, am demarat un proiect in anul 2007 pentru extinderea si adaptarea fabricii de lactate la standardele Uniunii Europene. Proiectul a fost finalizat in iunie 2009 si a necesitat pana in prezent o investitie de peste 1.500.000 euro, fapt care demonstreaza devotamentul nostru pentru imbunatatirea calitatii vietii fiecarei familii de romani.

In urma procesului de modernizare ne-am extins si gama de produse, astfel incat astazi va putem oferi, la un nivel ridicat de calitate, urmatoarele produse:

- Branzeturi: mozzarella, branza de burduf in membrana naturala sau baton si cascaval Rucar, Delia, Dalia, Penteleu, Bradut afumat si impletit, bucati de 200, 400, 1000 si 1800 gr., ambalat in folie de plastic sau vidat in punga termocontractibila;

- Produse proaspete: lapte de consum, telemea, branza de vaci dietetica si grasa, smantana, smantana fermentata, urda;

- Produse acidofile: iaurt, sana, lapte batut, smantana pentru frisca si smantana proaspata.

Calitatea produselor noastre reflecta buna traditie bucovineana in domeniu si este apreciata de clientii nostri, care recunosc brandul TUDIA, fiind certificata prin numeroase premii obtinute la festivaluri, targuri si expozitii de profil.

Din martie 2010 avem certificarea sistemului integrat de management al calitatii si sigurantei alimentului SR EN ISO 9001:2008 – SR EN ISO 22000:2005. Principala preocupare a tuturor departamentelor, de la colectarea si receptionarea materiei prime pana la livrarea si distributia produsului finit, este siguranta alimentara.
Tot din acest an avem autorizate laboratoarele proprii fizico-chimic si cel de microbiologie. La fiecare etapa a procesului de productie monitorizam parametrii fizico-chimici, pentru a ne asigura de calitatea produselor noastre. Toate procesele tehnologice sunt atent supravegheate astfel incat la finalul liniei de productie sa oferim cele mai bune produse.

Strategia actuala a firmei nu vizeaza insa doar dezvoltarea vanzarilor locale, ci si a exporturilor, catre tari din Uniunea Europeana, dupa ce am primit in octombrie 2010 licenta pentru export. Conformitatea cu standardele europene de calitate si eligibilitatea de a exporta produsele in UE este certificata de stampila ovala de pe ambalajele produselor noastre.

Am demarat primele contracte pentru export intracomunitar, in Italia si Spania.

Din punct de vedere logistic, compania noastra detine un parc auto format din cisterne specializate, dotate cu aparate pentru prelevarea probelor, care asigura activitatea de achizitie a materiei prime conforma normelor, iar pentru livrarea comenzilor catre partenerii nostri din toata tara punem la dispozitie autoutilitare si camioane frigorifice.

Distribuim produsele noastre la cel mai inalt nivel de calitate pe plan national, spre diverse orase, cum ar fi: Iasi, Bacau, Galati, Buzau, Targoviste, Constanta, Slobozia, Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Alba Iulia, Medias, Hunedoara si Targu Jiu.
Am investit foarte mult in factorul uman, fabrica noastra avand in prezent un numar de 90 de angajati, atat muncitori cat si ingineri sau medici veterinari.

Prelucram zilnic peste 30 tone de lapte proaspat, devenind astfel una dintre cele mai mari fabrici de lactate din Romania.

In acest moment suntem intr-o permanenta extindere pe piata si speram intr-o dezvoltare a acesteia in virtutea calitatii produselor oferite de noi.

Va asteptam cu produse gustoase si sanatoase!


Cele mai noi produse adaugate de Tudia


Telemea de vaca
TelemeaG/S.U: min 35%Obtinuta din lapte de vaca de cea mai buna calitate, pasteurizat, cheag, cul...
Iaurt gras
Iaurt grasGrasimea: 2,8%Contine: lapte de vaca pasteurizat, proteine din lapte, fermenti lacticiS...
Lapte batut
Lapte batutGrasimea: 2.0%Contine: lapte de vaca pasteurizat, proteine din lapte, fermenti lactici...
Sana grasime 3,6%
SanaGrasimea: 3.6%Contine: lapte de vaca pasteurizat, proteine din lapte, fermenti lacticiSe past...

Date de contact
Nume companie: Tudia
Adresa: Str. Stefan Dracinschi, Nr.12A
Oras: Suceava
Judet: Suceava
Persoana de contact: Florin Burac
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 12389 vizualizari