ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » TUV Austria Romania SRL » Despre noi

TUV Austria Romania SRL

 

Despre noi

Parte activa a unui grup la nivel international, cu o bogata experienta in Siguranta, Calitate si Protectia mediului, TÜV AUSTRIA ROMANIA este un partener competent pentru economie, industrie si autoritati. Trasaturile importante ale grupului – orientarea catre client si abilitatea de a oferi servicii inalt calitative, au reprezentat inca de la inceput viziunea ce garanta o evolutie de succes.

Avand filiale in cateva orase din Romania: Bucuresti, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Timisoara, TUV AUSTRIA Romania a reusit sa vina in permanenta in intampinarea clientilor sai prin profesionalism, creativitate si competenta, remarcandu-se, in ciuda unui mediu concurential puternic, ca una dintre cele mai dinamice si inovatoare companii in sectiunile de certificare, formare profesionala si inspectie tehnica.

Dintre activitatile desfasurate, enumeram: certificarea sistemelor de management, certificarea produselor precum si certificarea personalului (toate fiind Certificate TÜV CERT), testare material (conform standardelor internationale & nationale ISCIR) si servicii de organism notificat conform Directivelor Europene in diferite domenii. Dezvoltarea profesionala si formarea primesc un nou sens in cadrul ACADEMIEI TÜV AUSTRIA ROMANIA, care ofera o gama larga de cursuri in multe domenii.

Informatii suplimentare va sunt oferite pe website-ul nostru, dar si prin contact direct cu expertii nostri.

TÜV AUSTRIA ROMANIA: "Partenerul in care puteti avea incredere"


Tip companie:
Prestari servicii
Domenii de activitate:
Expertize, Inspectii Tehnice Si Servicii De Asigurarea Calitatii , Servicii De Certificarea Sistemelor De Management

Date de contact
Nume companie: TUV Austria Romania SRL
Adresa: Calea Plevnei nr.139, Corp C, Et.1, Sect. 6, cod postal 060011
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Alexandra CULICEA
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 8135 vizualizari