Cautare avansata

Decorul clasic la care te intorci

Decorul clasic la care te intorci

Prima impresie conteaza intotdeauna! Cu atat mai mult cu cat vorbim despre prima impresie atunci cand intram intr-un hotel sau restaurant.

Daca in cazul unui hotel, prima inpresie este formata inca de la receptie, in cazul unui restaurant, clientii au o viziune de ansamblu asupra intregului local. Asadar, esteticul si bunul gust joaca un rol foarte important atunci cand clientii decid sa revina... sau nu. Pentru ca un restaurant este mai degraba un loc in care sa iesi din rutina zilnica, un loc ales cu grija pentru celebrarea unui eveniment si nu in ultimul rand, un loc in care sa revii cu prietenii, amenajarea si mobilarea restaurantului va avea cu siguranta un rol important asupra succesului intregii afaceri.

Mai multe detalii --> http://www.mobilasimex.ro/decorul-clasic-la-care-te-intorci-mese-si-scaune-pentru-restaurant

Detalii furnizor

CASA MOBILA SIMEX
Regiune: simleu Silvaniei (Salaj)
Tip companie: Producator , Distribuitor , Exportator
Numar total produse: 26
Domenii de activitate:
Mobilier hoteluri , Scaune birou , Biblioteci si vitrine , Birouri , Canapele si coltare , Comode si dulapuri , Cuiere si pantofare , Mese si scaune , Mobila bucatarie , Mobila dormitor , Mobila living , Mobila sufragerie , Mobila tineret , Mobilier baruri si restaurante , Mobilier receptii , Mobilier urban


Alte comunicate CASA MOBILA SIMEX

Magazine colaboratoare Simex
Noi magazine colaboratoare Mobila Simex   Casa Mobila Simex are bucuria de a adauga trei n...
Sufrageria Flora
Va asteptam la BIFE-SIM 2013
Dormitor Cleoaptra Lux
Mobila bucatarie clasica