Cautare avansata

Mobila bucatarie clasica

Mobila bucatarie clasica

Bucataria este unul din spatiile dificil de amenajat si decorat tocmai din cauza necesitatii multor spatii pentru depozitare. Cu toate acestea, nu putem neglija esteticul in aceasta privinta. A gasi totusi mobilier potrivit pentru bucatarie poate fi o adevarata provocare date fiind necesitatile diferite ale spatiului de mobilat. Astfel, pentru a va asigura ca mobila de bucatarie se potriveste bucatariei, cel mai bine este sa facem cateva masuratori si cateva planuri si apoi sa comandam mobilierul dupa "chipul si asemanarea” casei.

Intrebarea ce ramane totusi este “In ce stil sa mobilez bucataria?”

In cazul in care bucataria este deschisa, atunci recomandat ar fi sa mentineti linia designului pentru a oferi uniformitate locuintei in ansamblu. Pentru a diferentia si a scoate in evidenta bucataria, putem folosi obiecte decorative potrivite (din punct de vedere cromatic) tipului de mobilier ales, in functie de gusturile si viziunea fiecaruia. Putem apela de asemenea la pete de culoare care sa scoata intregul decor din monotonie.

Daca sunteti adeptul unui stil ce duce mai degraba spre retro, spre imaginea bucatariei imbelsugate a bunicii, a bucatariei din care nu lipseste nimic, spatiile de depozitare sunt esentiale. Fie ca este vorba despre corpuri suspendate sau chiar polite pozitionate strategic, accesul la ustensile trebuie sa se faca cu usurinta.

Din punct de vedere cromatic, finisajul unei astfel de bucatarii poate fi ales dintr-o paleta de culori mai inchise, mai apropiata de culoarea lemnului, creand asfel o incapre calda, confortabila si stilata. Daca doriti totusi mai multa luminozitate, puteti opta pentru blaturi albe si/sau finisaje deschise la culoare pentru pereti si pardoseli.

Unul din principalele avantaje ale unei bucatarii cu finisaje inchise la culoare si design specific este acela ca spatiul destinat bucatariei poate fi cu usurinta integrat designului din restul locuintei in cazul in care se opteaza pentru bucatariile de tip open. Potentialul de transformare si adaptare al mobilierului de bucatarie din lemn masiv va putea fi observat cel mai bine cand se va incerca decorarea tematica a bucatariei. Dovlecii de Halloween si stergarele tematice in carouri si nuante de portocaliu se vor integra perfect intr-o astfel de bucatarie, ca sa nu mai vorbim despre cum arata o astfel de bucatarie cu detalii decorative tematice de Craciun. 

http://www.mobilasimex.ro/mobila-bucatarie

Detalii furnizor

CASA MOBILA SIMEX
Regiune: simleu Silvaniei (Salaj)
Tip companie: Producator , Distribuitor , Exportator
Numar total produse: 26
Domenii de activitate:
Mobilier hoteluri , Scaune birou , Biblioteci si vitrine , Birouri , Canapele si coltare , Comode si dulapuri , Cuiere si pantofare , Mese si scaune , Mobila bucatarie , Mobila dormitor , Mobila living , Mobila sufragerie , Mobila tineret , Mobilier baruri si restaurante , Mobilier receptii , Mobilier urban


Alte comunicate CASA MOBILA SIMEX

Decorul clasic la care te intorci
Prima impresie conteaza intotdeauna! Cu atat mai mult cu cat vorbim despre prima impresie atunci ...
Va asteptam la BIFE-SIM 2013
Sufrageria Flora
Mobila hotel din lemn masiv
Dormitor Cleoaptra Lux