Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Elemente Si Structuri » izolatori-amortizori socuri vibratii

 

Izolatori-amortizori socuri, vibratii, cutremure - conducte

Prinderea suportilor la retelele de conducte si la structura suport se poate realiza prin suruburi sau sudura, direct sau cu ajutorul unor elemente specializate. Miscarea pe anumite grade de libertate cu forte de reactie constante de tip frecare sau cu forte de reactie elastice neliniare se realizeaza, de regula, in interiorul suportului.
Pentru alegerea suportilor de conducte se recomanda efectuarea urmatoarelor analize:
• Calculul dilatarilor termice a unui tronson de retele de conducte cuprins intre doua puncte de prindere, practic rigide, fara suporti intermediari.
• Stabilirea punctelor de sustinere a conductei la incarcari permanente cu respectarea conditiilor practice de distanta minima intre suporti.
• Analiza comportarii statice a retelei de conducte cu suporti in punctele stabilite care sa aiba o rigiditate pe verticala echivalenta cu rigiditatea pe directie verticala a tronsonului de conducta dintre suportii invecinati si stabilirea incarcarilor aferente acestor suporti.
• Selectarea suportilor pentru fiecare punct care sa permita deplasarile din dilatari termice si sa preia o incarcare permanenta cu circa 20 - 50% mai mare decat incarcarea permanenta rezultata in urma calculelor.
• Refacerea calculelor de dilatari termice si incarcari permanente cu ajustarea caracteristicilor pentru suporti in ceea ce priveste rigiditatea si forta de reactie la deplasari termice.
• Analiza comportarii seismice a retelei de conducte cu suportii analizati cu o capacitate de amortizare medie.
• Analiza deplasarilor seismice maxime a retelei de conducte si a eforturilor in conducta precum si a deplasarilor si incarcarilor pe suporti. Daca valorile sunt mai mari decat cele asteptate se mareste capacitatea de amortizare a suportilor si/sau se introduc suporti suplimentari.
• Pentru achizitia suportilor trebuie indicat:
- tipul preliminar de suport;
- incarcarea permanenta;
- deplasarile maxime pe grade de libertate in raport cu axa conductei;
- forta de reactie pe grade de libertate cu indicarea zonei in jurul pozitiei de echilibru pentru care forta de reactie este constanta;
- portiunea de limitare a deplasarilor cu forte de reactie neliniar elastica;
- capacitatea de amortizare maxima.
Prin acest mod de selectare a suportilor se asigura ca echilibrul de forte dintre retelele de conducte si suporti se stabileste la valori minime (inclusiv eforturile din conducte), iar deplasarile din dilatari termice se pot produce cu forte de reactie prestabilite care asigura totodata in orice pozitie a conductelor preluarea si amortizarea incarcarilor dinamice. Solicitarile din miscarea seismica a punctelor de prindere au efecte minime asupra retelei de conducte intrucat aceasta miscare este preluata partial sau total in interiorul suportilor.
Fabricantul va stabili tipul de suport care acopera cel mai bine cerintele proiectantului si va indica suportul propus care satisface cerintele proiectantului.

Pret: la cerere RON
Galerie foto Izolatori-amortizori socuri, vibratii, cutremure - conducte
Izolatori-amortizori socuri, vibratii, cutremure - conducte

Produse Elemente Si Structuri


Izolatori-amortizori socuri, vibratii, cutremure - echipamente
Echipamentele de tipul dulapurilor electrice si de automatizari, calculatoare de proces, pompa-mo...
Izolatori-amortizori socuri, vibratii, cutremure - constructii
Dispozitivele SERB dezvoltate de SIGMA STAR SERVICE pot fi utilizate in urmatoarele solutii de re...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: SC SIGMA STAR SERVICE SRL
Adresa: Strada Barbat Voievod nr.45A
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Viorel Serban
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici