Cautare avansata

Actiuni bursa

Ce este DESIF5? Contractul futures cu activ suport actiunea Sif Oltenia (SIF5) te ajuta sa profiti de cresterea sau scaderea de pe piata spot a actiunilor SIF5 . Se tranzactioneaza in lei, zilnic intre orele 09:45 - 16:50, exceptand zilele de scadenta. Marimea acestui contract este de 1000 de actiuni Sif Oltenia.

Iata doua scenarii

Profit: Cumpararea mai ieftina decat vanzarea!

Daca esti la momentul 1 (4 ianuarie) si consideri ca pretul va urca, cumperi un contract futures. Pretul din piata este 1,3708 lei/actiune, iar investitia ta este de 145 lei (marja).

In 01 aprilie, actiunile Sif Oltenia ajung la 1,7828 lei (vezi momentul 2, 01 aprilie).

Aici decizi sa vinzi. Profitul tau va fi de 412 lei. De asemenea, garantia(marja) de 145 lei iti este deblocata instantaneu.
Profit: Vanzarea sa fie mai scumpa decat cumpararea !

Pe piata futures poti face profit si pe scadere. Iata cum functioneaza:

La momentul 3, (07 iulie), pretul din piata este 1,5250 lei actiunea DESIF5, aici decizi sa intri in piata diferit de strategia trecuta.

Vinzi un contract la 1,5250 cu o garantie de 170 lei. Piata coboara si s-a dovedit ca ai avut dreptate (vezi momentul 4, 05 septembrie).

Pentru a incasa profitul vei cumpara la 0,9565 lei/actiune, pret atins dupa doua luni de zile.

Profitul tau va fi de 568,5 lei. De asemenea garantia (marja) de 170 lei iti este deblocata instantaneu.
Tranzactioneaza virtual

Avantaje

  • Profiti de toate miscarile importante de pe piata la vedere
  • Conservi valoarea investitiilor pe perioade de pana la un an
  • Poti castiga si la scaderea actiunilor
  • Beneficiezi de comisioane atractive


  Alege broker
 Garantia (marja) ajunge la CRC (Casa Romana de Compensatie) care garanteaza toate tranzactiile! Atentie! Preturile pot evolua in sens contrar pozitiei tale. In acest caz vei suplimenta suma din contul tau de marja astfel incat sa acoperi pierderea aferenta pozitiei tale (apel in marja).

 

Ce este DESIF5?

 

Actiuni: DEBRD, DEBRK, DERRC, DESIF1, DESIF2, DESIF3, DESIF4, DESIF5, DESNP, DETLV, DEEBS, DESBX, DEBVB, DEFPR, DEAPL, DEGGL, DEMCD, DEFCB, DEVSA